Μαντώ Γαστεράτου: Έκανε ακόμα μία χιουμοριστική ανάρτηση με τον γιο της

Μία ακόμα φωτογραφία του μικρού Γιώργου δημοσίευσε η παρουσιάστρια. 

Μαντώ Γαστεράτου: Έκανε ακόμα μία χιουμοριστική ανάρτηση με τον γιο της

Η Μαντώ Γαστεράτου είναι ενεργή στα social media και οι αναρτήσεις της χαρακτηρίζονται από χιούμορ και αυθορμητισμό. Η ίδια δεν διστάζει να τσαλακώσει την εικόνα της, ενώ εξίσου απολαυστικές είναι και οι δημοσιεύσεις με τον γιο της, Γιώργο.

Το αγοράκι έγινε δύο ετών και είναι σε μία ηλικία που θέλει διαρκώς να εξερευνά ό,τι υπάρχει γύρω του: από τα μπουκάλια και τις πρίζες μέχρι τα φυτά. Αποφεύγοντάς να δείξει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, η παρουσιάστρια τον τραβάει βίντεο και φωτογραφίες, τις οποίες και δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που απαριθμεί πάνω από 200.000 ακολούθους.


https://www.instagram.com/p/CaRa8aTLKZN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Μία ακόμα χιουμοριστική ανάρτηση με τον γιο της έκανε λίγες μέρες πριν. Αυτή τη φορά η παρουσιάστρια φωτογράφισε τα πόδια του γιου της, ο οποίος φορούσε πιτζάμα με πιγκουίνους, ριγέ κάλτσες και πέδιλα. Η Μαντώ Γαστεράτου έγραψε:

«Γερμανός τουρίστας με κάλτσα και με πέδιλο»

mado gasteratou gios pedila

Μαντώ Γαστεράτου: Για δεύτερη φορά μαμά σε λίγους μήνες

Αντίστροφα μετρά η Μαντώ Γαστεράτου για τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της. Τα χαρμόσυνα νέα έκανε η ίδια γνωστά με μία ανάρτησή της στο Instagram ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου. Η εγκυμονούσα, πόζαρε τότε στον φακό με τον γιο της, δείχνοντας την ελαφρώς φουσκωμένη της κοιλίτσα.

«Συγκρίνουμε τις κοιλιές μας και του Γιώργου η αλήθεια είναι ότι είναι πιο φουσκωτή... Σε αυτή την φάση τουλάχιστον ?...
Το δώρο για του Αγίου Βαλεντίνου του μπαμπά σε μένα και το δώρο της μαμάς στον Γιώργο...»


https://www.instagram.com/p/CZ9wh10r3qj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Γιώργος πάντως φαίνεται έτοιμος για τον ρόλο του μεγάλου αδερφού. Λίγο μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, η Μαντώ Γαστεράτου δημοσίευσε άλλη μία φωτογραφία με το αγοράκι να κοιτάζει το υπερηχογράφημα της μαμάς του.

mado gasteratou megalos aderfos spiti
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved