Γιώργος Λιανός: Σκέτη γλύκα η μικρή του κόρη - Δείτε τους στον Άγιο Δομίνικο

Ο παρουσιαστής του Survivor, μας δείχνει την κόρη του, Βαλέρια (10 μηνών) μετά από καιρό!

Γιώργος Λιανός: Σκέτη γλύκα η μικρή του κόρη - Δείτε τους στον Άγιο Δομίνικο

Πριν λίγες ώρες οΓιώργος Λιανός δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία με το νεότερο μέλος της οικογένειάς του και μικρότερη κόρη του που ήρθε στον κόσμο πριν 10 μήνες.

Ο Γιώργος Λιανός τον Μάρτιο του 2021 έγινε για τέταρτη φορά μπαμπάς από τη σύντροφό του, Κωνσταντίνα Καραλέξη. Ο παρουσιαστής τότε είχε ανακοινώσει τα ευχάριστα νέα μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή στον Sfera που συμμετέχει μαζί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τη Νάνσυ Αντωνίου και τον Παναγή Τζωρτζάτο.


https://www.instagram.com/p/CL8_e2ClnTc/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

"Σας ευχαριστούμε όλους για τις υπέροχες ευχές σας! Η μικρή μας ήρθε κεφάτη και γνώρισε ήδη τα τρία αδερφάκια της! Να έχουν όλα τα παιδάκια μας υγεία και να είναι καλότυχα!!#newbaby #babygirl #number4", είχε σχολιάσει.

Το ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο

Όπως είναι γνωστό μητέρα και κόρη, ταξίδεψαν μαζί στον Άγιο Δομίνικο, προκειμένου να βρίσκονται κοντά στον Γιώργο Λιανό. Αυτό επιβεβαίωσε και η φωτογραφία του παρουσιαστή πριν λίγες ώρες που μας δείχνει το πόσο μεγάλωσε η μικρή του κόρη.

"Όταν καταλαβαίνεις ότι τα πρώτα δόντια κάνουν δουλίτσα! ???#babyteeth #babyshark #valeria #asimoula #breakfasttime", σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία που δείχνει την μικρή να δείχνει όλο καμάρι τα πρώτα της δοντάκια.

giorgoslianoss kori valeria 1

Ο παρουσιαστής του Survivor είχε δηλώσει για τον ερχομό της κόρης του:

"Μου μοιάζει λίγο, ναι. Δεν ήμουν στον τοκετό, δεν επιτρέπεται. Με πήραν τηλέφωνο ότι γεννάει και μπήκα στο αεροπλάνο. Μ’ αρέσει πολύ το Βαλέρια και επειδή η μία μου κόρη είναι από Α (Αριάνα) και η άλλη από Β, ΑΒ. Γεννήθηκε το παιδάκι, ήξερα ότι είναι καλά και πήρα αεροπλάνο να έρθω. Πρώτη φορά το είδα με… τηλεκπαίδευση. Μας χωρίζουν πολλές ώρες, το ξέραμε ότι θα γίνει κάπως έτσι".

Ο Κωνσταντίνος, ο Ιάσωνας και η Αριάνα

Ο Γιώργος Λιανός εκτός από την 10 μηνών Βαλέρια, έχει ακόμη τρία παιδιά από τον πρώην γάμο του με την Ανθή Ανδροτσάκη. Τον Κωνσταντίνο, τον Ιάσωνα και την Αριάνα.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τις σπάνιες φωτογραφίες της μικρούλας καθώς και τα τρία μεγαλύτερα παιδιά του Γιώργου Λιανού.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved