Μάρα Δαρμουσλή: 3 μήνες μαμά - Φωτογραφίες από την καθημερινότητα με το μωρό

Έτσι είναι η καθημερινότητά της!

Μάρα Δαρμουσλή: 3 μήνες μαμά - Φωτογραφίες από την καθημερινότητα με το μωρό

Η Μάρα Δαρμουσλή εδώ και περίπου 3 μήνες ζει τη μητρότητα από την αρχή και με λιγότερο άγχος, απ' ό,τι την πρώτη φορά. Βλέπετε ο 16χρονος γιος της, που απέκτησε από τον πρώτο της γάμο, της έμαθε πώς να είναι καλή μαμά, την έκανε να αναγνωρίζει το σωστό και το λάθος και τώρα όλα της φαίνονται πιο εύκολα. Plus ότι μπορεί να απολαύσει αυτό το δεύτερο μωρό ακόμη περισσότερο και με λιγότερο άγχος. Άλλωστε αυτό συμβαίνει με όλες τις μαμάδες που αποκτούν πάνω από ένα παιδί.

Ο Άγγελος, έχει αδυναμία στον μικρό του αδερφό και βοηθά αρκετά τη μητέρα του. Μάλιστα η ίδια είχε μιλήσει σε συνέντευξή της για τη γέννηση του ίδιου.


https://www.instagram.com/p/CX8OImOswaG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Όταν έμεινα έγκυος στον γιο µου, ήταν ένα μεγάλο δώρο για µένα, μια ευλογία. Στην ηλικία των 23 ετών, στην κορύφωση της καριέρας µου, που ήμουν µε το ένα πόδι πάνω στο αεροπλάνο, αφού ως μοντέλο γύριζα τον κόσμο, έκανα ένα ριψοκίνδυνο επαγγελματικό διάλειμμα για να φέρω στη ζωή τον γιο µου. Και το χαρακτηρίζω ριψοκίνδυνο γιατί θα μπορούσε να τερματίσει την καριέρα µου ως μοντέλο. Όλοι είμαστε αναλώσιμοι, ειδικά στον χώρο της μόδας, αυτό που προβάλλουμε είναι εφήμερο και η εγκυμοσύνη αυτή θα μπορούσε να σημαίνει και το τέλος της καριέρας µου. Παρ’ όλα αυτά δεν μετανιώνω ούτε στιγμή και όχι µόνο γιατί αυτό είναι το παιδί µου, αλλά γιατί µε έναν περίεργο τρόπο µε τη γέννηση του γιου µου σώθηκε και η μητέρα µου και τώρα είμαι τρισευτυχισμένη γιατί έχω στο πλευρό µου και τους δύο» είχε αναφέρει η ηθοποιός και μοντέλο σε συνέντευξη που είχε δώσει στη Realnews.

Μάρα Δαρμουσλή - Δεύτερη φορά μαμά

Στις 10 Ιανουαρίου γεννήθηκε ο δεύτερος γιος της Μάρας Δαρμουσλή. Καρπός του έρωτά της με τον δεύτερο σύζυγό της, Βασίλη Τσατσάκη. Τα νέα της γέννησης του μωρού έκανε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αναρτώντας insta stories από το μαιευτήριο.


https://www.instagram.com/p/CYql9mtsGmo/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Καλώς ήρθες, σε περιμένουμε καιρό. Μέσα σ’αυτές τις τρελές μέρες που ζούμε με κορονοϊό και Διομήδη! Να ζω χώρια από τον πατέρα σου μια εβδομάδα πριν έρθεις, που μου φάνηκε μια αιωνιότητα. Να σε κρατάω με μάσκα, νύχτα μέρα, και μόνο όταν ανοίγεις διάπλατα τα μάτια σου και μοιάζεις να με ψάχνεις για να συμπληρώσεις το παζλ μυρωδιάς και ήχου, τότε και μόνο τότε σε αντικρίζω με κομμένη την ανάσα. Ο μπαμπάς σου τρελάθηκε στην πιθανότητα να μη σε κρατήσει τη μέρα που γεννήθηκες. Ευτυχώς, κερδίσαμε την πρώτη μάχη των 2 ημερών.

Πρώτη φορά σε όλα σου κι εγώ μαζί σου. Από την αρχή σε όλα, σ’ ευχαριστώ. Κι έχω μια αγωνία. Όχι πως θα χάσω τα κιλά, ούτε πότε θα ξαναβρώ τη φόρμα μου, αλλά πως θα γνωριστούμε καλύτερα και γρηγορότερα και πως θα εδραιώσουμε καλύτερα και μακροχρόνια τη σχέση μας και το θηλασμό μας.

Η φωτογραφία είναι η πρώτη μας συνάντηση την ώρα του τοκετού», είχε γράψει συνοδεύοντας την πρώτη φωτογραφία που την έδειχνε να κρατά στην αγκαλιά της τον γιο της.

«…η μητρότητα ομορφαίνει κι ας έχω χάσει τα μισά μου μαλλιά από τα ορμονικά»


https://www.instagram.com/p/Cae3PR_sDhQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όλους αυτούς τους μήνες η Μάρα Δαρμουσλή ήταν ειλικρινής σε ό,τι είχε να κάνει με την νέα της καθημερινότητα. Ανέφερε και δημοσίευσε ό,τι έκανε με το μωρό στο σπίτι. Μάλιστα έναν μήνα μετά τον τοκετό της είχε μιλήσει για τη μητρότητα και για τις άυπνες νύχτες, για τα κλάματα, την κούραση αλλά και την απέραντη ευτυχία που νιώθει έχοντάς τον στην αγκαλιά της.

«Ναι, βαριέμαι και κάνω βλακείες.. γιατί είναι η τέταρτη φορά σήμερα που αποκοιμήθηκες, με τέσσερις διαφορετικούς τρόπους, και όποτε τόλμησα να προσπαθήσω να σε ξαπλώσω τινάχτηκες λες και σ' άφηνα στο κρεβάτι του φακίρη.. δεν την ξαναπατάω.. να ξεκουραστεί και λίγο το κεφαλάκι μου από τη γκρίνια, γιατί η μέση μου μας έχει αφήσει χρόνους πια.. καλά κάνεις και γκρινιάζεις, προφανώς και όλα χάλια τα κάνω, αλλά κι εγώ δεν αντέχω άλλο όρθια.

Ο,τι καταφέρουμε σε καθιστή ή ξαπλωτή θέση.. γιατί;.. αν ήμουν ανάπηρη; δε θα είχα δικαίωμα στη μητρότητα ή μήπως θα είχα και "μανούλα πάγκο" για τα όρθια;!

Πάνα, κανάκεμα, νανούρισμα, βυζί, ρέψιμο και ξανά ..κι ο αδελφός σου..;!που έχει όλο το σπίτι για πάρτη του, γιατί κάθεται μόνο στο δωμάτιο του;.. Ίσως δεν το ειχε φανταστεί έτσι, ποιος ξέρει.. εντάξει, έρχεται και για να σε "παίξει" ,πλέον σε βουτάει χωρίς να φοβάται μη σπάσεις.. και εξαφανίζεται σιγά σιγά, μαζί με τη Στελλιτσα, όταν τα μπήγεις σε κόντρα ΦΑ..

αυτά σκέφτομαι διαβάζοντας επικαιρότητα και κλαίω και αγχώνομαι και θυμώνω και ποστάρω και ουσιαστικά τίποτα δεν κάνω και μόνο εύχομαι για τις μανάδες και τους μπαμπάδες, για τα παιδιά.. και σκέφτομαι το πιο συγκινητικό μονόλογο, της Εκάβης στις Τρωάδες..για τον Αστυάνακτα..όχι, όχι ας μην τα σκέφτομαι πάλι.. να, ο ήλιος βγήκε πάλι μετά την καταιγίδα.. μπορεί και να σε πάω μια γρήγορη με το μάρσιπο, να μη μου κρυώσεις.. τι λέγαμε;

μόνη μου πάλι τα έλεγα και τα έγραφα.. κι αφού βιβλίο δε θα εκδώσω, αν δεν έχετε σταματήσει το διάβασμα στην τρίτη αράδα, βάζω και μερικές φωτογραφίες, έτσι.. γιατί η μητρότητα ομορφαίνει κι ας έχω να κοιμηθώ από του αγίου.. κι ας έχω χάσει τα μισά μου μαλλιά από τα ορμονικά.. εμείς εδώ μαζί και αγκαλιά.. σ' αγαπώ!

minitsatsaki
Υγ... τώρα δεν ξυπνάς, ε;;!.τη μάνα σου..»

Έτσι μοιάζει η καθημερινότητά με το μωρό στο σπίτι


https://www.instagram.com/tv/CcON_GRl32R/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Μάρα Δαρμουσλή είχε αφήσει πίσω εδώ και 16 χρόνια τις πάνες, τα μπιμπερό, τα βρεφικά φορμάκια, τα ξενύχτια. Τώρα όμως, επέστρεψαν όλα και είναι καλύτερα και περισσότερο απολαυστικά. Σαν νέα μαμά κάνει στην κυριολεξία τα πάντα με το μωρό. Μαγειρεύει, γυμνάζεται, κάνει βόλτες. Φορά τον μάρσιπο και πάει παντού με το μωρό και κάνει πολλά πράγματα μαζί του.

Πολλά από αυτά τα στιγμιότυπα τα μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους και τις νέες διαδικτυακές της φίλες - μαμάδες, που ταυτίζονται μαζί της και μοιράζονται και δικές τους εμπειρίες μέσα από τα σχόλια που κάνουν.


https://www.instagram.com/tv/Cb6ux3alWKZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δείτε παρακάτω μερικές φωτογραφίες από τη νέα καθημερινότητα της Μάρας Δαρμουσλή με το μωρό στο σπίτι.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved