Μάρα Δαρμουσλή: «Είναι και κάτι ομαδικές μαμαδοσυνομιλίες, η μία λέει μαύρο η άλλη άσπρο...»

Πολλές μαμάδες θα χαμογελάσουν και θα ταυτιστούν με την νέα της ανάρτηση.

Μάρα Δαρμουσλή: «Είναι και κάτι ομαδικές μαμαδοσυνομιλίες, η μία λέει μαύρο η άλλη άσπρο...»

H Μάρα Δαρμουσλή πριν από μερικές ημέρες έκανε μία νέα ανάρτηση μιλώντας για όλα όσα αντιφατικά ακούει και βιώνει μια μαμά με μωρό.

«Μην το παίρνεις συνέχεια αγκαλιά, το κακομαθαίνεις», « το μωρό έχει ανάγκη τις αγκαλιές», «άστο να κλάψει λίγο», «δεν πρέπει να αφήνεις το μωρό να κλαίει». Σας θυμίζουν κάτι όλα τα παραπάνω; Το πιο πιθανό είναι πως ναι και φυσικά και δεν είναι τα μοναδικά που ακούτε όταν έχετε μωρό.

Μια αντίστοιχη ανάρτηση έκανε λοιπόν και η Μάρα Δασμουσλή με αρκετή δόση χιούμορ, είναι η αλήθεια.

«Κι εκεί που λες "ωπ,το 'χουμε" ,αμ δε...κάθε μέρα,άλλη μέρα,μεγαλώνει και αλλάζει θα μου πεις..όπως το μάθεις,ακούω παρα πέρα.."μην το καλομάθεις",μα το βλέπω ότι του κάνει καλό..ας φτιάξουμε κάποιες ρουτίνες,και που σταματάει το "θελω" μου κι αρχίζει το "πρέπει να σέβομαι και την προσωπικότητα του μωρού";...είναι και κάτι ομαδικές μαμαδοσυνομιλίες,η μια λέει μαύρο η άλλη ασπρο..."μην ακούς κανένα και κάνε αυτό που θεωρείς σωστό " και στο μόλις αρχίζει το πρώτο κιχ κλάματος "γιατί κλαίει το παιδι;" κι εγω νιώθω σα να δίνω εξετάσεις αδιάβαστη και αρχίζω τα "αγκου"..και μετά μου λιγώνεσαι στο γελιο και λιώνω σα παγακι στα μικροκύματα...καλημέρα είπαμε ;!

Υγ Η Στέλλα γρυλλίζει σε κάτι λιχουδες δεκαοχτουρες που θέλησαν να τσεκάρουν το καρότσι..», έγραψε η ηθοποιός αναρτώντας το παρακάτω βιντεάκι με τον γιο της.


https://www.instagram.com/tv/Cb6ux3alWKZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Μάρα Δαρμουσλή από την ημέρα που έγινε για δεύτερη φορά μαμά μοιράζεται με τους ακολούθους της πολλές στιγμές με το chefάκι της, αρκετές εκ των οποίων μπορείτε να τις δείτε στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved