Ρούλα Ρέβη: Φτιάχνει τις ντουλάπες και αυτή είναι η κατάσταση που επικρατεί στο σπίτι

Και όσες έχουμε παιδιά φυσικά ταυτιζόμαστε.

Ρούλα Ρέβη: Φτιάχνει τις ντουλάπες και αυτή είναι η κατάσταση που επικρατεί στο σπίτι

Ο χειμώνας έφυγε, η άνοιξη ήρθε και μαζί της ήρθε και το αναπόφευκτo. Να φτιάξουμε ντουλάπες. Ώρες ορθοστασία, ατελείωτο δίπλωμα, ανέβα-κατέβα στη σκάλα και συμμάζεμα του όλου χαμού μετά. Σκέτο μαρτύριο.

Η Ρούλα Ρέβη το έκανε ήδη και δημοσίευσε μία φωτογραφία στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Γράφει μάλιστα με κεφαλαία γράμματα και κάμποσα ερωτηματικά απόγνωσης: «Τι μου ήρθε σήμερα να κάνω ντουλάπες. Τιιιιι;;;;;;;;»

Η φωτογραφία μιλάει από μόνη της. Ρούχα παντού, από το κρεβάτι, μέχρι την πολυθρόνα και το σύνθετο και ο γιος της, Άγγελος, πάνω στο κρεβάτι χοροπηδάει δοκιμάζοντας ευφάνταστους ενδυματολογικούς συνδυασμούς.

roula revi ntoulapes paidi

Ρούλα Ρέβη σε νιώθουμε! Βέβαια, είναι κάτι που δεν μπορούμε να αποφεύγουμε και για να δούμε και το θετικό, είναι ένας τρόπος και αυτός να περάσουμε δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά. Όπως φαίνεται άλλωστε και στη φωτογραφία, ο Άγγελος το απολαμβάνει και με το παραπάνω.

Ρούλα Ρέβη: Καθημερινές στιγμές με τα παιδιά της

Η Ρούλα Ρέβη είναι μία καταξιωμένη φωτογράφος, δεν είναι όμως αυτός ο μόνος λόγος που την ακολουθούν οι εκατοντάδες χιλιάδες followers της στο Instagram. Είναι μία μοντέρνα μαμά, μία γυναίκα που έχει θάρρος, που δεν διστάζει να τσαλακωθεί και να εκφράσει δημόσια την άποψή της για θέματα που την απασχολούν.

Συχνά επίσης μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της και φωτογραφίες των διδύμων παιδιών της. Οι φωτογραφίες αυτές δε, είναι η μία καλύτερη από την άλλη. Πάρτε μία γεύση στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved