Μαντώ Γαστεράτου: Ο γιος της είναι σε ετοιμότητα αν αποκλειστεί από τα χιόνια

Η αστεία ανάρτηση της γνωστής παρουσιάστριας.

Μαντώ Γαστεράτου: Ο γιος της είναι σε ετοιμότητα αν αποκλειστεί από τα χιόνια

Τσουχτερό κρύο αλλά και χιόνια συνθέτουν το σκηνικό του καιρού στη χώρα μας τα τελευταία 24ωρα. Η κακοκαιρία «Φίλιππος» αναμένεται να διαρκέσει μέχρι και αύριο καθώς προβλέπεται επιδείνωση του καιρού όμως από την Κυριακή καταγράφεται εξασθένιση των φαινομένων αλλά με χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες.

Αυτά βλέπει και ακούει ο γιος της Μαντώς Γαστεράτου και είπε να πάρει τα μέτρα του.

Πήρε λοιπόν το φορτηγό του, γέμισε την καρότσα με τα απαραίτητα «εφόδια» και δήλωσε πανέτοιμος για το ενδεχόμενο αποκλεισμού από τα χιόνια.

Η μητέρα του θέλησε να μοιραστεί αυτή την …πρωτοβουλία του γιου της γράφοντας: " O Γιώργαρος έχει ανάψει τις μηχανές...Είναι σε ετοιμότητα αν αποκλειστούμε!".

madogasteratou fortigo giou

Κι άλλη φορά όμως έχει επιστρατεύσει ο μικρός το φορτηγό του. Τότε το είχε κάνει για να μεταφέρει τρόφιμα για τα παιδάκια που πεινάνε.

mado gasteratou gios1

Η γνωστή παρουσιάστρια, που θα γίνει μητέρα για δεύτερη φορά σε μερικούς μήνες, πολλές φορές κάνει αναρτήσεις με τον Γιώργαρο, όπως τον αποκαλεί, οι περισσότερες εκ των οποίων είναι χιουμοριστικές.

gasteratou gios

Άλλωστε όσοι την ακολουθούν, έχουν καταλάβει ότι της αρέσει να αυτοσαρκάζεται και να παρουσιάζει τα πράγματα όπως ακριβώς είναι, χωρίς φίλτρα και υπερβολές.

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες του Γιώργαρου στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved