Ρέβη - Αβασκαντήρα: Η απίθανη φωτογραφία των γιων τους πάνω σε βαρέλι

Ο Αλέξανδρος χαμογελά και ο Άγγελος απολαμβάνει το hot dog του.

Ρέβη - Αβασκαντήρα: Η απίθανη φωτογραφία των γιων τους πάνω σε βαρέλι

Η Ρούλα Ρέβη και η Γεωργία Αβασκαντήρα είναι φίλες και κουμπάρες.

Το τελευταίο διάστημα κάνουν όλο και πιο συχνά αναρτήσεις στα προσωπικά τους social media από στιγμές που περνούν μαζί και κυρίως με τα παιδιά τους.

Και μπορεί ο Αλέξανδρος Χρανιώτης να είναι μικρός, μια χαρά περνάει όμως με τα δίδυμα. Γιατί όχι άλλωστε; Τα παιδιά της γνωστής φωτογράφου και του Αποστόλη Τότσικα, παίζουν μαζί του, τον προσέχουν και γενικά του συμπεριφέρονται σαν να είναι ο μικρός τους αδελφός.

Πριν μερικές ημέρες η Γεωργία Αβασκαντήρα δημοσίευσε ακόμα μία φωτογραφία του μοναχογιού της με τον Άγγελο αυτή τη φορά.

Τα δύο αγόρια είναι πάνω σε ένα βαρέλι και ο μεν Αλέξανδρος χαμογελά, ο δε Άγγελος τρώει το hot dog του.

gioi revi avaskadira

'Εχουν γίνει στο παρελθόν κι άλλες αναρτήσεις και με τα τρία παιδιά. 'Οπως αυτές από την επίσκεψη του μικρού Χρανιώτη στο σπίτι των Τότσικα- Ρέβη

roula.revi paidia me gio xranioti 4

Ο 'Αγγελος με την αδελφή του Ειρήνη - Χρυσή ποζάρουν με τον Αλέξανδρο ο οποίος νιώθει άνετα μαζί τους.

roula.revi paidia me gio xranioti 1

Τα δύο ζευγάρια ( Τότσικας – Ρέβη, Χρανιώτης – Αβασκαντήρα) συναντιούνται συχνά ενώ τον περασμένο Φεβρουάριο πήγαν μαζί στο Σοφικό Κορινθίας.

revi totsikas apodrasi me paidia 6

Ρέβη - Αβασκαντήρα: μια δυνατή φιλία

Η σχέση των δύο γυναικών έχει δοκιμαστεί και πλέον η αγάπη που έχει η μία για την άλλη είναι μεγάλη. Συγκεκριμένα είχε γράψει η Ρούλα Ρέβη σε ποστ της:

"Η Γεωργία μου! @gavaskantira

Όταν μου τη γνώρισε ο @chraniotis_giorgos_official του είπα πως αν την παντρευτεί θα είμαι κουμπάρα…. Και έτσι έγινε.

Η Γεωργία είναι υπεροχη χορεύτρια . Γραφίστρια και μαμα πλέον!

Πέρυσι ακριβώς ένα χρόνο πριν που είχε ένα μωρό στο σπιτι και προσπαθούσε να βρει τις ισορροπίες της την παρακάλεσα να μου φτιαξει το λογότυπο για το καινούριο μου "παιδακι",και βρήκε χρόνο και τα κατάφερε να μου το φτιαξει όπως ήθελα !

Η Γεωργία δεν τα παρατάει εύκολα και η σχέση μας έχει δοκιμαστεί γιατί όπως έχω ξαναπεί με τους ανθρώπους που είμαι πολύ δεμένη , μου αρέσει να τους προκαλώ να τους θυμώνω και να μαλωνω μαζι τους . Έχω το σύνδρομο της μαμάς και πολλές φορές εκνευρίζω τους φίλους μου οφείλω να πω , όμως όλοι στο τελος θέλουν να με αγακαλιασουν αλλά και να μου σπάσουν τα μούτρα μαζι ??. Δεν με πειραζει είναι κάτι που επιδιώκω και το λατρευω! Με την Γεωργία @gavaskantira τελειωσαμε με αυτό το στάδιο και τώρα αγαπιόμαστε για πάντα !"

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved