Οι πέντε (5) πιο όμορφες έγκυες ξένες σταρ όλων των εποχών

Εντυπωσιακές φωτογραφίες με έγκυες διάσημες

Οι πέντε (5) πιο όμορφες έγκυες ξένες σταρ όλων των εποχών
Φωτογραφία από τον χρήστη lucas mendes στο Pexels

Όλες οι έγκυες είναι πανέμορφες και ακτινοβολούν φως, ζωή και τρυφερότητα.

Ξεχωρίσαμε τις πέντε πιο εντυπωσιακές έγγκυες σταρ όλων των εποχών, και σας παρουσιάζουμε τις φωτογραφίες που μας άφησαν όλες τότε με ανοιχτό το στόμα!

Beyonce

Η Queen Bee ανακοίνωσε ότι ήταν έγκυος σε δίδυμα, με μια λεζάντα φωτογραφίας: «Θα θέλαμε να μοιραστούμε την αγάπη και την ευτυχία μας. Έχουμε ευλογηθεί δύο φορές. Είμαστε απίστευτα ευγνώμονες που η οικογένειά μας θα αυξηθεί κατά δύο και σας ευχαριστούμε για τις ευχές σας».


https://www.instagram.com/p/BRzJh3OAnBA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η τραγουδίστρια Beyonce ξεσήκωσε τους θαυμαστές της με ένα εκπληκτικό σετ φωτογραφιών όταν περίμενε δίδυμα με τον σύζυγό της Jay Z. Οι φωτογραφίες εμφανίστηκαν στην ιστοσελίδα της σταρ και προκάλεσαν σάλο.


https://www.instagram.com/p/BRoudbgARB7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι αυτή η εντυπωσιακή φωτογραφία με το πέπλο και με ένα όμορφο φλοράλ σκηνικό είναι μια από τις καλύτερες φωτογραφίες εγκυμοσύνης που έγιναν ποτέ.


https://www.instagram.com/p/BP-rXUGBPJa/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Demi Moore

Η ηθοποιός Demi συγκλόνισε τον κόσμο όταν πόζαρε για τη φωτογράφο Annie Leibovitz στο Vanity Fair εντελώς γυμνή. Εξακολουθούμε να λατρεύουμε αυτήν την εμβληματική φωτογραφία για την ομορφιά και τη γενναιότητά της σε μια εποχή οι έγκυες γυναίκες δεν φωτογραφίζονταν γυμνές.


https://www.instagram.com/p/BxYcsn5AAwU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Adriana Lima

Η Adriana Lima είναι ήδη μαμά της Valentina, 12 ετών, και της Sienna, 9, τις οποίες απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της Marko Jarić. Αλλά το μοντέλο αποκάλυψε τώρα ότι περιμένει το τρίτο της παιδί με τον νυν σύντροφό της Andre Lemmers - και μοιράστηκε τα νέα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο άγγελος της Victoria's Secret πήγε στον Lemmers, ο οποίος ήταν στο κρεβάτι, για να το δείξει το θετικό τεστ εγκυμοσύνης, και εκείνος σοκαρίστηκε!

Στη συνέχεια, η κάμερα επέστρεψε για να δείξει τη Λίμα με ένα πλατύ χαμόγελο και το βίντεο ολοκληρώθηκε με μια εικόνα υπέρηχου του μωρού.


https://www.instagram.com/p/CXWn4Q1snv6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Scarlett Johansson

Ο Jost επιβεβαίωσε τις φήμες που κυκλοφόρησαν ότι αυτός και η επί ένα χρόνο σύζυγός του Scarlett Johansson περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

«Έχουμε ένα μωρό, είναι συναρπαστικό», είπε στο κοινό. Η Johansson είναι ήδη μητέρα της επτάχρονης κόρης της Rose από τον γάμο της με τον Romain Dauriac.


https://www.instagram.com/p/CKWVtS5JnkJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Catherine Zeta-Jones

Η Catherine φαινόταν απίστευτη στην εγκυμοσύνη της.


https://www.instagram.com/p/B8i-seVn76w/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η ηθοποιός μαζί με τον σύζυγό της Μάικλ Ντάγκλας ακτινοβολούσαν.


https://www.instagram.com/p/CSbAdVIK_dI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved