Διάσημες εγκυμοσύνες: Ποιοι θα γίνουν γονείς μέσα στο 2021

Δείτε ποιοι διάσημοι θα μεγαλώσουν σύντομα την οικογένειά τους.

Διάσημες εγκυμοσύνες: Ποιοι θα γίνουν γονείς μέσα στο 2021

Οι εγκυμοσύνες δεν έχουν σταματημό! Μετά τα νέα ότι η Χριστίνα Μπόμπα θα γίνει μαμά και μάλιστα σε δίδυμα, πολλές ακόμη διάσημες εγκυμοσύνες είδαν το φως της δημοσιότητας.

Ποιοι διάσημοι όμως θα γίνουν γονείς μέσα στο 2021, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα;

Χριστίνα Μπόμπα


https://www.instagram.com/p/CK6R5y0lLqu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τον Δεκέμβριο η Χριστίνα Μπόμπα ανακοίνωσε ότι θα γίνει μαμά για πρώτη φορά. Ποστάροντας μια φωτογραφία με τον Σάκη Τανιμανίδη αγκαλιά, έγραψε για το φετινό «δώρο» του Αϊ-Βασίλη, στέλνοντας παράλληλα και ένα μήνυμα για όσους δυσκολεύονται να αποκτήσουν παιδί. Όπως έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα, ούτε για εκείνους ο δρόμος ήταν εύκολος. «Αλλά όταν τελικά έρχεται τα ξεχνάς όλα».

«Φέτος ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίτερα στο σπίτι μας και μας έφερε το πιο σημαντικό δώρο της ζωής μας! Η οικογένειά μας μεγαλώνει και η χαρά μας είναι απερίγραπτη! ♥️
ΥΓ. Θέλω να στείλω την αγάπη μου και δύναμη σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να γίνουν μανούλες και δυσκολεύονται. Ούτε για μας ήταν εύκολος ο δρόμος, αλλά όταν τελικά έρχεται τα ξεχνάς όλα».

Αθηνά Οικονομάκου


https://www.instagram.com/p/CLB_62bHM0O/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει και η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία είναι για δεύτερη φορά έγκυος. Δυόμισι χρόνια μετά την απόκτηση του γιου τους, Μάξιμου, η ηθοποιός και ο σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος θα γίνουν για ακόμα μία φορά γονείς. Η εγκυμονούσα ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα με μία τρυφερή ανάρτηση στο Instagram. Ανέβασε μία φωτογραφία αγκαλιά με τον γιο της γράφοντας στη λεζάντα: «Η ευτυχία και η εγκυμοσύνη μου δεν κρύβονται πια».

Άκης Πετρετζίκης


https://www.instagram.com/p/CJT-fPFAIiU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πατέρας θα γίνει ο Ακης Πετρετζίκης, όπως επιβεβαίωσε και ο ίδιος σε ανάρτησή του στο Instagram. Ο Masterchef που προστατεύει την προσωπική του ζωή από τα ΜΜΕ δημοσίευσε ένα σκίτσο με ένα αγοράκι που κρατάει μια πίτσα στα χέρια γράφοντας: "Loading" όσο για το link που οδηγούσε η ανάρτηση; Το link οδηγούσε στη συνταγή για "Μπαμπά", ανακοινώνοντας έτσι ότι θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά. Έκτοτε καμία άλλη ανάρτηση δεν έκανε.

Μαριά Ηλιάκη


https://www.instagram.com/p/CLGr7oLHnEJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Έγκυος στο πρώτο της παιδί είναι η παρουσιάστρια Μαρία Ηλιάκη. Το νέο ανακοίνωσε η ίδια η παρουσιάστρια μέσα από μια τρυφερή ανακοίνωση στο Instagram ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου. Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλίτσα και έγραψε χαρακτηριστικά:

"Είναι τόσα πολλά ....διαφορετικά και πρωτόγνωρα αυτά που αισθάνομαι και βιώνω αυτούς τους μήνες που ό,τι και και να γράψω δε θα μπορέσει να τα περιγράψει...Ένα μεγάλο «Σ´αγαπώ» στον άνθρωπο μου και ένα «Ευχαριστώ» στη ζωή που είναι τόσο όμορφη...".

Meghan Markle


https://www.instagram.com/p/CLUu4oFBCWj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου έγινε γνωστή και η δεύτερη εγκυμοσύνη της Meghan Markle. Η δούκισσα και ο δούκας του Sussex ανακοίνωσαν πως θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά με την πιο ωραία φωτογραφία. «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Archie πρόκειται να είναι μεγάλος αδερφός. Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex είναι πολύ χαρούμενοι που περιμένουν το δεύτερο παιδί τους», δήλωσε εκπρόσωπος του ζευγαριού στο People.

Bαλεντίνη Ράντη


https://www.instagram.com/p/CKhW79OldJd/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η δημοσιογράφος, Βαλεντίνη Ράντη, που τα τελευταία χρόνια έχει ανοίξει ένα κέντρο αισθητικής με την αδερφή της είναι έγκυος και τα ευχάριστα νέα τα ανακοίνωσε η ίδια στα social media. Σε μια φωτογραφία που τη δείχνει μαζί με την δίδυμη αδερφή της, Αγάθη, έγραψε: «Σε λίγους μήνες η οικογένεια μας θα μεγαλώσει».

Ελισάβετ Δοβλιατίδου


https://www.instagram.com/p/CKb5-6PMvOs/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η πρώην παίχτρια του Survivor, Ελισάβετ Δοβλιατίδου διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους στη ζωή της, καθώς ανακοίνωσε πριν από λίγο καιρό την εγκυμοσύνη της.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved