Λένια Πετρούνια: Απολαμβάνει τα παιχνίδια με τον μπαμπά της

Η Βασιλική Μιλλούση απαθανατίζει με το κινητό της τηλέφωνο τις τρυφερές στιγμές μπαμπά και κόρης.

Λένια Πετρούνια: Απολαμβάνει τα παιχνίδια με τον μπαμπά της

Μια όμορφη Κυριακή πέρασε η οικογένεια του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση. Οι τέσσερίς τους απόλαυσαν τον καλό καιρό και τον ήλιο σε event που πραγματοποίησε γνωστή εταιρία.

Ωστόσο, οι αναρτήσεις που έκλεψαν την παράσταση ήταν εκείνες που έδειχναν τον μπαμπά Λευτέρη Πετρούνια να απολαμβάνει τα παιχνίδια με την μικρή του κόρη, Λένια.

Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς παρακάτω, μπαμπάς και κόρη κάνουν βόλτα με ένα λούτρινο αλογάκι. Η Λένια χαιρετάει την κάμερα και δείχνει πόσο όμορφα περνά έχοντας στο πλευρό της τον άνδρα της ζωής της. Τον μπαμπά της! Στο τέλος του άρθρου θα δείτε τα όμορφα στιγμιότυπα.

petroynias kori lenia 2

Ο μπαμπάς Λευτέρης Πετρούνιας

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση έχουν αποκτήσει μαζί δύο κόρες, τη Σοφία και την Ελένη (Λένια). Τα δύο κορίτσια του, άλλαξαν τη ζωή του για πάντα κι αυτό είχε φανεί ήδη από τις πρώτες του δηλώσεις αφού έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς στις τηλεοπτικές κάμερες. «Άλλαξε η ζωή μου για πάντα. Πήρα το πιο χρυσό μετάλλιο. Η μικρή είναι μια κούκλα. Είμαστε και οι δυο ευτυχισμένοι. Είναι μια πραγματικά ευτυχισμένη στιγμή. Το συναίσθημα δεν περιγράφεται. Ό,τι καλύτερο», είχε πει στη Φωλιά των Κου Κου σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Μπορεί ο Ολυμπιονίκης να μην μιλά για τις προσωπικές του στιγμές, όμως μέσα από τις αναρτήσεις του φαίνεται πόσο δοτικός και πόσο υποστηρικτικός μπαμπάς είναι.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved