Λευτέρης Πετρούνιας: Ξαπλωμένος με την κόρη του στο κρεβάτι – Δείτε τις αστείες φώτο

Η Σοφία έχει …βολευτεί μια χαρά.

Λευτέρης Πετρούνιας: Ξαπλωμένος με την κόρη του στο κρεβάτι – Δείτε τις αστείες φώτο

Είναι γνωστό ότι ο Λευτέρης Πετρούνιας έχει μεγάλη αδυναμία στις κόρες του, Σοφία και Λένια.

Όσο φορτωμένο κι αν είναι το πρόγραμμά του, θα βρει χρόνο για να είναι μαζί τους και να παίξουν.

Από τις πιο όμορφες στιγμές είναι τα κυριακάτικα πρωινά με τις κόρες του στο κρεβάτι.Ξέρετε, όταν τα παιδιά τρυπώνουν κάτω από το πάπλωμα και θέλουν να χουζουρέψουν και να παίξουν με τους γονείς τους.

Κάτι ανάλογο συνέβη και χθες, Κυριακή, με τον Λευτέρη Πετρούνια. Η Σοφία έκανε εισβολή στο δωμάτιο των γονιών της και βρήκε την πιο άνετη θέση...

Όπως θα δείτε στην ανάρτησή του, η κόρη του βολεύτηκε μια χαρά καθώς αντί να ξαπλώσει στα μαξιλάρια δίπλα του, κάθισε πάνω στο μπαμπά της.

« Εσάς, πώς σας βρίσκει η Κυριακή πρωί??» σχολίασε με χιούμορ ο γνωστός Ολυμπιονίκης δημοσιεύοντας ένα κολάζ φωτογραφιών και χρησιμοποιώντας το hashtag #dadslife.

eleftherios petrounias me kores

Ο σπουδαίος ρόλος του πατέρα στη ζωή ενός κοριτσιού

Οι μπαμπάδες του σήμερα περνάνε τον τριπλάσιο χρόνο με τα παιδιά τους σε σχέση με παλαιότερα.

54 χρόνια πριν, οι μπαμπάδες περνούσαν συνολικά 2,5 ώρες την εβδομάδα ασχολούμενοι με τη φροντίδα των παιδιών τους, σύμφωνα με έρευνα. Σήμερα, ο αντίστοιχος χρόνος ανέρχεται στις 8 ώρες την εβδομάδα, παρά τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας. Οι μπαμπάδες που συμμετείχαν σε έρευνα δήλωσαν ότι αισθάνονται πιο ευτυχισμένοι και πλήρεις μετά τον ερχομό των παιδιών τους. Και για τα παιδιά, όμως, η ενεργή πατρική παρουσία στην ανατροφή τους, έχει σημαντικά οφέλη για τα την ανάπτυξη και την ψυχική τους υγεία.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι από τους μπαμπάδες που όχι μόνο αισθάνεται πανευτυχής που έγινε μπαμπάς αλλά προσπαθεί να το δείχνει αυτό στις κόρες του με κάθε ευκαιρία.

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τις πιο τρυφερές στιγμές του με την Σοφία και την Λένια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved