Μαρία Ηλιάκη: «Δεν υπάρχει οδηγός του καλού γονιού…» - Η νέα ανάρτηση με την κόρη της

Η Μαρία Ηλιάκη δημοσίευσε μία φωτογραφία με την κόρη της όταν ήταν νεογέννητη και μίλησε για τη μητρότητα και τα συναισθήματα μίας νέας μαμάς.

Μαρία Ηλιάκη: «Δεν υπάρχει οδηγός του καλού γονιού…» - Η νέα ανάρτηση με την κόρη της

Εάν κάτι χαρακτηρίζει τη Μαρία Ηλιάκη αυτό είναι το χιούμορ και ο αυθορμητισμός της. Όλα αυτά τα χρόνια είναι ενεργή στα social media και το κοινό της δεν την ακολουθεί απλώς, αλλά απολαμβάνει να βλέπει τις αναρτήσεις της. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η νέα μαμά δημοσιεύει στιγμιότυπα από τη δουλειά της, από την καθημερινότητα στο σπίτι,στιλιστικές συμβουλές ή συμβουλές ομορφιάς, ακόμα και βίντεο στα οποία σχολιάζει διάφορα θέματα.

Οι αναρτήσεις που αφορούν στην κόρη της μέχρι στιγμής δεν είναι πολλές και τις περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο με την Κατερινούλα δημοσιεύει σε Ιnstagram stories.

iliaki

Εξαίρεση αποτελεί η χθεσινή ανάρτησή της. Η Μαρία Ηλιάκη δημοσίευσε μία throwback φωτογραφία με την κόρη της από όταν ήταν νεογέννητη και έγραψε ένα μήνυμα για το διάστημα μετά τον τοκετό απευθυνόμενη σε όλες τις μαμάδες που βρίσκονται σε αυτή τη θέση.

«Η μητρότητα είναι ένα ταξίδι… Δεν υπάρχει Οδηγός Του Καλού Γονιού υπάρχει όμως το ένστικτο και αργότερα η εμπειρία που είναι πολύ σπουδαίος δάσκαλος. Αν έχεις γίνει γονιός για πρώτη φορά προσπάθησε να μην ασκείς μεγάλη πίεση στον εαυτό σου…είναι πολλά αυτά που θα ακούσεις, πολλές οι γνώμες και ακόμη περισσότερες οι συμβουλές. Τα προγράμματα των άλλων είναι υπέροχα μπορεί όμως να μην ταιριάζουν σε σένα κ το μωρό σου. Και να θυμάσαι πως αν νιώσεις ένα βάρος να σε λυγίζει γιατί είναι όλα πρωτόγνωρα και δύσκολα στην αρχή…πάρε λίγο χρόνο για τον εαυτό σου…κλάψε φώναξε ζητά βοήθεια κ να είσαι πάντα επιεικής με σένα ..Πες «χρειάζομαι ένα λεπτό» και πάρ’το! Θυμήσου ότι είσαι άνθρωπος και κανείς ό,τι καλύτερο μπορείς».

maria iliaki kori

Μαρία Ηλιάκη: Δέκα μήνες μαμά

Η μικρή Κατερίνα γεννήθηκε τον Μάιο του 2021. Λίγο μετά τον τοκετό, η Μαρία Ηλιάκη, ως μητέρα πια, ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς της φίλους για τις ευχές τους γράφοντας σε Instagram Story:

«Αυτή είναι η πρώτη καλησπέρα που σας λέω σαν μάνα πια. Μάνα! Απίστευτο μου φαίνεται. Θέλω να σας ευχαριστήσω για τα μηνύματά σας, έχει μπλοκάρει το κινητό από τις ευχές. Δεν έχω προλάβει να απαντήσω σε όλους, ούτε έχω προλάβει να τα διαβάσω όλα. Σας ευχαριστώ όμως πάρα πολύ γιατί είναι πολλές οι ευχές. Σήμερα είναι η πρώτη μέρα που έκανα μπάνιο. Όσοι έχετε κάνει χειρουργείο ξέρετε τι σημαίνει να κάνεις μπάνιο μετά από το χειρουργείο. Άλλος άνθρωπος. Η κατάσταση είναι εκτάκτου ανάγκης. Πολλά τα συναισθήματα, ανάμεικτα. Τομές, θηλασμοί, δεν, απόγνωση αλλά και μεγάλη ευτυχία παράλληλα. Αν δείτε τι παιδί έχω κάνει. Δεν μπορείτε να καταλάβετε. Ε τρελή. Δεν το πίστευα ότι θα συμβεί σε εμένα αυτό».

Τους επόμενους μήνες οι αναρτήσεις με την κόρη της είναι λίγες αλλά ουσιαστικές. Όπως για παράδειγμα εκείνη που τη δείχνει να θηλάζει την κόρη της δημόσια.


https://www.instagram.com/p/CVmjbnZsl8J/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ή εκείνη η πρώτη μέσα από το μαιευτήριο και στην οποία αποτυπώνει την κούραση, τη χαρά και την ανακούφιση μετά τον τοκετό, όταν επιτέλους κρατάει την κόρη της στην αγκαλιά της.


https://www.instagram.com/p/CP2ca5-rkiU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved