Μαρίνα Ασλάνογλου:«Έκανα 3 εξωσωματικές για να κάνω τον γιο μου, πόσες γυναίκες έχουμε βασανιστεί …»

«Πόσες γυναίκες έχουμε βασανιστεί για να φέρουμε στον κόσμο ένα παιδάκι! Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους» έγραψε σε story η ηθοποιός.

Μαρίνα Ασλάνογλου:«Έκανα 3 εξωσωματικές για να κάνω τον γιο μου, πόσες γυναίκες έχουμε βασανιστεί …»

Μετά την είδηση της σύλληψης της Ρούλας Πισπιρίγγου για ανθρωποκτονία από πρόθεση, τα social media πλημμύρισαν από μηνύματα οργής και αγανάκτησης.

Πώς να χωρέσει ο ανθρώπινος νους ότι μια μάνα μπορεί να κάνει κακό στο ίδιο της το παιδί;

Απλά δεν το χωράει. Αυτό έγραψε και η Μαρίνα Ασλάνογλου σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram λέγοντας ότι η ίδια, όπως πολλές γυναίκες που προσπαθούν να αποκτήσουν παιδί, έκανε τρεις εξωσωματικές μέχρι να γεννήσει τον γιο της.

«Έκανα τρεις εξωσωματικές για να κάνω τον γιο μου! Πόσες γυναίκες έχουμε βασανιστεί για να φέρουμε στον κόσμο ένα παιδάκι! Και πόσες προσπαθούν ακόμα!!!Και αυτή η "μάνα" σκότωσε τα τρία της παιδιά…ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΟΥΣ!», έγραψε χαρακτηριστικά.

marina aslanoglou post

Οι εξωσωματικές και η μητρότητα


https://www.instagram.com/p/CMZ5F4ClV8z/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μίλησε στην εκπομπή, Ελένη για τον 4χρονο γιο της αλλά και την εξωσωματική, που θεωρείται θέμα ταμπού.

Η ηθοποιός ανέφερε: «Πιστεύω είμαι μια καλή μαμά. Προσπαθώ να ακούω, να καταλαβαίνω και να συμπεριφέρομαι στον Κωνσταντίνο σαν να είναι ενήλικας. Θέλω να μάθει να σκέφτεται, να είναι σωστός και επειδή είναι αγόρι θέλω να μάθει να σέβεται γιατί θα γίνει άντρας».

Και για την εξωσωματική τόνισε: «Ο γιος μου είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί. Δυσκολεύτηκα να έρθει στη ζωή μου αλλά η χαρά μου είναι μεγάλη. Όταν μίλησα για τη μέθοδο της εξωσωματικής, μου έστειλαν μήνυμα διάφορες κοπέλες. Σε μία σύστησα τον γιατρό μου και αυτήν την στιγμή έχει ένα παιδάκι. Υπάρχει το ταμπού ότι η γυναίκα δεν μπορεί να κάνει παιδιά ή ότι οι γυναίκες που κάνουν εξωσωματική είναι μεγάλες ηλικία. Τίποτα από τα δύο δεν ισχύει».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved