Βασιλική Μιλλούση: Η κόρη της την έβαψε με μαρκαδόρους (εικόνες)

Η μικρή Σοφία πήρες του μαρκαδόρους και έφτιαξε μία ιδιαίτερη ζωγραφιά στο πρόσωπο της μαμάς της.

Βασιλική Μιλλούση: Η κόρη της την έβαψε με μαρκαδόρους (εικόνες)

Η ζωγραφική είναι μία από τις αγαπημένες δραστηριότητες της μικρής Σοφίας. Το κοριτσάκι μαζί με μτη μικρή του αδερφή παίρνουν τους μαρκαδόρους τους και με προσήλωση σχεδιάζουν ακαθόριστα σχήματα, κύκλους και ό,τι άλλο μπορεί να ζωγραφίσει ένα παιδί αυτής της ηλικίας.

petrounias kores stigmes 1

Την παραπάνω φωτογραφία είχε αναρτήσει πριν από μερικές εβδομάδες ο Λευτέρης Πετρούνιας και δεν ήταν η μόνη. Ο Ολυμπινίκης συχνά φωτογραφίζει τις κόρες του την ώρα που δημιουργούν και όπως φαίνεται και οι δύο έχουν αδυναμία στη ζωγραφική.

Η μικρή Σοφία βέβαια, ούσα και μεγαλύτερη, το πήγε ένα βήμα παραπέρα. Δεν έμεινε στις ζωγραφιές σε λευκές κόλλες χαρτί και αποφάσισε να ζωγραφίσει και στο πρόσωπο της μαμάς της. Η Βασιλική Μιλλούση απαθανάτισε τα στιγμιότυπα από τη διαδικασία και το τελικό αποτέλεσμα. Όπως θα δείτε κι εσείς παρακάτω, το κοριτσάκι τη ζωγράφισε από το μέτωπο μέχρι και κάτω από το πηγούνι.

vasiliki millousi zografies kori

Βασιλική Μιλλούση - Λευτέρης Πετρούνιας: Καθημερινές στιγμές με τις κόρες τους

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας έχουν αδυναμία στις δύο κόρες τους, απολαμβάνουν την οικογενειακή τους καθημερινότητα και συχνά δημοσιεύεουν στιγμιότυπα από τα όσα κάνουν μέσα στη μέρα με τις μικρές Σοφία και Λένια.

Μας έχουν δείξει χαλαρές στιγμές στο κρεβάτι, στιγμιότυπα από το πρωινό τους γεύμα, τις βόλτες τους, τα παιχνίδια τους, αλλά και από όταν τις παίρνουν μαζί στο γυμναστήριο για προπόνηση.

millousi kores kathimerinotita 2

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει το ζευγάρι στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved