Μαντώ Γαστεράτου: Το μωρό κλωτσάει κι εκείνη μας δείχνει την κοιλίτσα της

Ένα Instagram Story στο οποίο φαίνεται η φουσκωμένη της κοιλίτσα δημοσίευσε η παρουσιάστρια.

Η Μαντώ Γαστεράτου μετρά αντίστροφα για τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της. Τη δεύτερη εγκυμοσύνη της αποκάλυψε μέσω Instagram ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου και ενώ ήδη είχε μπει στο δεύτερο τρίμηνο κύησης.

«Συγκρίνουμε τις κοιλιές μας και του Γιώργου η αλήθεια είναι ότι ειναι πιο φουσκωτή... Σε αυτή την φάση τουλάχιστον...

Το δώρο για του Αγίου Βαλεντίνου του μπαμπά σε μένα και το δώρο της μαμάς στον Γιώργο... #comingsoon #babyno2 #familyfirst #babyloading» είχε γράψει τότε στην ανάρτησή της και δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία στην οποία η δεύτερη εγκυμοσύνη της είναι εμφανής.



Λίγες μέρες μετά μοιράστηκε με τους ακολούθους της και μία φωτογραφία με το υπερηχογράφημά τα της, το οποίο κρατά ο γιος της, Γιώργος, δείχνοντας πανέτοιμος να αναλάβει τον ρόλο του μεγάλου αδερφού.

Η Μαντώ Γαστεράτου μοιράζεται καθημερινά στιγμιότυπα από τη δουλειά, το σπίτι ή τις βόλτες της και οι περισσότερες αναρτήσεις της, ειδικά τα Instagram Stories, είναι αυθόρμητες, όπως άλλωστε και η ίδια.

Μία ακόμα φωτογραφία δημοσίευσε η εγκυμονούσα χθες, αυτή τη φορά για να δείξει το έμβρυο που κλωτσάει. Η παρουσιάστρια φοράει μία ολόσωμη ροζ φόρμα με σχέδια και φωτογραφίζει την κοιλιά της για να περιγράψει το«mood» της όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Πότε θα κλωτσήσει το μωρό;

Οι κινήσεις του εμβρύου βοηθούν σημαντικά στο δέσιμο της μαμάς με το μωρό, αλλά και στο να αισθάνεται και η ίδια τι συμβαίνει στο σώμα της και ότι το εκείνο μεγαλώνει. Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι περισσότερες γυναίκες αισθάνονται την πρώτη εμβρυϊκή κίνηση, πριν από την 21η εβδομάδα της κύησης. Σε μια πρώτη εγκυμοσύνη, αυτό μπορεί να συμβεί περίπου στις 18-21 εβδομάδες κύησης, ενώ στις επόμενες εγκυμοσύνες μπορεί να συμβεί νωρίτερα, περίπου στην 15η με 17η εβδομάδα της κύησης.

Η πρόωρη εμβρυϊκή κίνηση γίνεται περισσότερο αισθητή, στις στιγμές ηρεμίας, όπως είναι η χαλάρωση στο κρεβάτι ή ο ύπνος, κυρίως τις βραδινές ώρες. Επίσης, μπορεί να την αισθανθεί μετά από την κατανάλωση συγκεκριμένων τροφών, συνήθως γλυκών.

Μαντώ Γαστεράτου: Οι φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα στη δεύτερη εγκυμοσύνη της

Δείτε τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η εγκυμονούσα στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved