Πόπη Τσαπανίδου: Η κόρη της μας έδειξε για πρώτη φορά το πρόσωπο του γιου της

Μία υπέροχη οικογενειακή φωτογραφία δημοσίευσε η κόρη της παρουσιάστριας.

Πόπη Τσαπανίδου: Η κόρη της μας έδειξε για πρώτη φορά το πρόσωπο του γιου της

Η Πόπη Τσαπανίδου έγινε γιαγιά στις 26 Ιουνίου. Tα χαρμόσυνα νέα πρώτα ανακοίνωσε η κόρη της, Ευτυχία, η οποία δημοσίευσε και την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου.

"Δεν χρειάζεται λεζάντα. Έγινα θεία" έγραψε στην ανάρτησή της.

manolaraki eutuxia anipsios

Το διάστημα που ακολούθησε, φωτογραφίες δημοσίευσε και η γνωστή δημοσιογράφος η οποία είναι εμφανές ότι απολαμβάνει το νέο της ρόλο πολύ. Η Πόπη Τσαπανίδου βρέθηκε για μερικές εβδομάδες στην Ολλανδία για να είναι στο πλευρό της κόρης της, Μαρίνας, στον τοκετό, όσο και στο σπίτι το πρώτο διάστημα.


https://www.instagram.com/p/CRcES2HMGzE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μαρίνα Μανωλαράκη - Στην Ρώμη με τον γιο και τον σύντροφό της

Η Μαρίνα Μανωλαράκη αν και ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σπάνια αναρτά φωτογραφία με τον γιο της. Για την ακρίβεια, το μοναδικό post που έχει δημοσιεύσει είναι το παρακάτω, στις 26 Αυγούστου.


https://www.instagram.com/p/CS9jNv7Ift8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εξαίρεση αποτελεί ένα Instagram Story που δημοσίευσε μερικές ημέρες πριν. Η νέα μαμά έβγαλε μία σέλφι με τον σύντροφο και το μωρό τους, δείχνοντάς μας για πρώτη φορά το πρόσωπο του γιου της, που είναι αξιολάτρευτος.

Δείτε τη φωτογραφία του μικρού Ettore στην gallery που ακολουθεί, μαζί με ακόμα περισσότερα στιγμιότυπα που έχει δημοσιεύσει η μαμά και η γιαγιά του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved