Κατερίνα Μουτσάτσου: Οι γιοι της έχουν μεγαλώσει πολύ και είναι δύο κούκλοι

Η ηθοποιός δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες τους στα social media. 

Κατερίνα Μουτσάτσου: Οι γιοι της έχουν μεγαλώσει πολύ και είναι δύο κούκλοι

Η Κατερίνα Μουτσάτσου ζει με την οικογένειά της στο Λος Άντζελες και συχνά δημοσιεύει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της εκεί. Η ηθοποιός είναι παντρεμένη με τον Τσαρλς Κόμο και έχουν αποκτήσει δύο γιους, τεσσάρων και ενάμιση ετών αντίστοιχα.

Ο ερχομός του δεύτερου παιδιού τον Ιούνιο του 2020, ήρθε μετά από μια αποβολή και ήταν θεόσταλτο δώρο. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια στην εκπομπή του Alpha «Ιστορίες του Hollywood» και στον Γιώργο Σατσίδη. Ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ανάμεσα στον μεγάλο μου γιο που είναι τεσσάρων και στο μωρό που έχω τώρα, έχασα ένα ενώ ήμουν έξι μηνών έγκυος».

Ίσως αυτός ήταν κι ένας από τους λόγους που κράτησε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της κρυφή για πολλούς μήνες ακόμα και από τους δικούς της ανθρώπους, και τη γνωστοποίησε μόλις ένα μήνα πριν γεννήσει.

moutsatsou 1

Η παραπάνω είναι από τις πρώτες φωτογραφίες που δημοσίευσε η ηθοποιός με το νέο μέλος της οικογένειας.

Η Κατερίνα Μουτσάτου μπορεί να ζει στην Αμερική τα τελευταία χρόνια, όμως δεν ξεχνά την Ελλάδα. Συχνά αναφέρεται στις τρέχουσες συνθήκες (πολιτικές, οικονομικές κ.α.) μέσα από το προφίλ της στο Instagram και με κάθε ευκαιρία έρχεται με την οικογένειά της για διακοπές, όπως έκανε και φέτος το καλοκαίρι. Η ηθοποιός, μάλιστα, έκανε συνδύασε τις διακοπές της στην Αίγινα, με την βάφτιση του μικρού της γιου του οποίου νονός είναι ο γνωστός συγγραφέας τηλεοπτικών σειρών Φίλιππος Δεσύλας.

Οι φωτογραφίες με τους γιους της

Η Κατερίνα Μουτσάτσου ανήκει στις διάσημες μαμάδες που δημοσιεύουν φωτογραφίες των παιδιών τους χωρίς να κρύβουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους. Οι αναρτήσεις με τα δύο αγόρια είναι συχνές και μέσα από αυτές μπορούμε να δούμε πόσο έχουν μεγαλώσει.

Ο μεγάλος γιος της ηθοποιού μοιάζει περισσότερο στον μπαμπά του…

katerina moutsatsou anartiseis gioi 4

..ενώ το νεότερο μέλος της οικογένειας έχει χαρακτηριστικά της ηθοποιού. Κανένας πάντως από τους δύο δεν έχει πάρει τα υπέροχα μπλε μάτια της, και οι δύο όμως είναι κούκλοι.

katerina moutsatsou anartiseis gioi 3

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η ηθοποιός στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved