Κατερίνα Μουτσάτσου: Αυτές τις φώτο από τη βάφτιση του γιου της δεν τις έχετε ξαναδεί

Νέες φωτογραφίες από την βάφτιση του γιου της στην Αίγινα δημοσίευσε η γνωστή ηθοποιός.

Κατερίνα Μουτσάτσου: Αυτές τις φώτο από τη βάφτιση του γιου της δεν τις έχετε ξαναδεί

Η Κατερίνα Μουτσάτσου την περασμένη Κυριακή βάφτισε τον γιο της στην Αίγινα σε κλειστό κύκλο.

Η ηθοποιός, που ζει μόνιμα στο Λος Άντζελες με τον σύζυγό της, παραγωγό Τσαρλς Κόμο , ήρθε στην Ελλάδα για διακοπές και θέλησε να κάνει και την βάφτιση του ενός έτους γιου της στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Αίγινα.

Η ευτυχισμένη μαμά δημοσίευσε ανήμερα της βάφτισης δύο φωτογραφίες γράφοντας χαρακτηριστικά: «Σήμερα γιορτάζουμε - και ζούμε. Αύριο ποιος ξέρει. Today we celebrate - and live. We shall see about tomorrow».

Νονός του μικρού ήταν ο γνωστός συγγραφέας τηλεοπτικών σειρών Φίλιππος Δεσύλας, προσωπικός φίλος των δύο γονιών.


https://www.instagram.com/p/CRueW82ry36/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η δεύτερη εγκυμοσύνη και η αποβολή

Ο ερχομός του δεύτερου παιδιού πέρυσι τον Ιούνιο, ήρθε μετά από μια αποβολή και ήταν πραγματικά ένα θεόσταλτο δώρο. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια στην εκπομπή του Alpha «Ιστορίες του Hollywood» και στον Γιώργο Σατσίδη. Ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ανάμεσα στον μεγάλο μου γιο που είναι τεσσάρων και στο μωρό που έχω τώρα, έχασα ένα ενώ ήμουν έξι μηνών έγκυος».

Ίσως αυτός ήταν κι ένας από τους λόγους που κράτησε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της κρυφή για πολλούς μήνες ακόμα και από τους δικούς της ανθρώπους, και τη γνωστοποίησε μόλις ένα μήνα πριν γεννήσει.

Έχοντας περάσει τα δύσκολα, η Κατερίνα Μουτσάτσου απολαμβάνει πλέον το χρόνο με τα παιδιά της που είναι γλυκύτατα και αυτή την περίοδο τις διακοπές της στη χώρα μας.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τις νέες φωτογραφίες από τη βάφτιση του γιου της τις οποίες δημοσίευσε η όμορφη ηθοποιός στον λογαριασμό της στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved