Μαμά δημιουργεί κόμικ και κάνει άλλες μαμάδες να ταυτιστούν (εικόνες)

Τα σκίτσα της Heloise Weiner αποτυπώνουν καθημερινές στιγμές της μητρότητας με χιουμοριστικό τρόπο. 

Μαμά δημιουργεί κόμικ και κάνει άλλες μαμάδες να ταυτιστούν (εικόνες)
Instagram / itsamumslife_comics

Όλες έχει τύχει να δούμε στην αρχική μας σκίτσα χιουμοριστικά, φτιαγμένα από μαμάδες για μαμάδες και να ταυτιστούμε απόλυτα.

Πολύ πιθανό κάποιο από αυτά να ανήκει στην Heloise Weiner, μία πολύτεκνη μαμά με ταλέντο στο σχέδιο και δημιουργός του account It’s a mum’s life στο Instagram. Ο λογαριασμός της είναι γεμάτος με κόμικ που έχει σχεδιάσει η ίδια και τα οποία αποτυπώνουν τη γλυκιά τρέλα που κάθε μαμά βιώνει στην καθημερινότητά της, είτε έχει μωρό, είτε μεγαλύτερο παιδί.

Η γαλλικής καταγωγής Heloise αποτυπώνει με χιουμοριστικό τρόπο στιγμές που έχει βιώσει και η ίδια με τα παιδιά της, όπως για παράδειγμα όταν για ώρα προσπαθεί να βάλει το παιδί για ύπνο μετά από κάποιον εφιάλτη και με την εξάντληση που νιώθει, καταλήγει να κοιμάται και εκείνη παραδίπλα.


https://www.instagram.com/p/CNf-7HQn5MY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ή όταν το παιδί αρνείται πεισματικά να κάνει μπάνιο και λεπτά μετά αρνείται το ίδιο πεισματικά να βγει από την μπανιέρα.


https://www.instagram.com/p/CIf9_eBpNHp/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα σκίτσα της πολύτεκνης μαμάς αφορούν ακόμα και στιγμιότυπα της εγκυμοσύνης. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το παρακάτω με το οποίο λίγες είναι οι μαμάδες και οι μέλλουσες μαμάδες που δεν θα ταυτιστούν.


https://www.instagram.com/p/CHykrueMBlw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αφορούν όμως και εκείνες τις πρώτες εβδομάδες με το μωρό στο σπίτι, όταν ο θηλασμός φαντάζει άθλος και ένα εκατομμύριο σκέψεις βομβαρδίζουν το μυαλό σας.


https://www.instagram.com/p/CMT8OliHOeW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δείτε ακόμα περισσότερες δημιουργίες της Heloise στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved