Αυτό το νήπιο κατάφερε να κρύψει μέσα στην πιτζάμα του απίθανα πράγματα (vid)

Η μαμά του ανοίγει το φερμουάρ και αυτά που βρίσκει μέσα στο πιτζαμάκι την αφήνουν άφωνη.

Αυτό το νήπιο κατάφερε να κρύψει μέσα στην πιτζάμα του απίθανα πράγματα (vid)

Δεν μπορούμε να σταματήσουμε να γελάμε. Μόλις είδαμε αυτό το βίντεο μπροστά μας, αρχικά μείναμε άφωνες και στη συνέχεια γελάσαμε αρκετά με όλα όσα βρήκε η μαμά μέσα στην πιτζάμα του γιου της.

Ο μικρός όπως θα δείτε και εσείς, τρέχει μέσα στο σπίτι με φουσκωμένο πιτζαμάκι. Η εμφάνισή του μαρτυρά ότι κάτι κρύβει, γι' αυτό και η μαμά του, δίνοντάς του μια κρέμα για να παίξει τον ξαπλώνει και ανοίγει το φερμουάρ θέλοντας να δει τι κρύβεται μέσα στο ρούχο του παιδιού της.

Μπαλάκια, ταμπόν, ένα ρολόι, αρκουδάκια, μια μπανάνα, σερβιέτες, ένα ρολό υγείας μέχρι και χρήματα βρήκε η μαμά μέσα στο ρούχο του γιου της, που έκπληκτη έβγαζε και έβγαζε και έβγαζε αντικείμενα, όσο ο γιος της καθόταν ατάραχος, δίχως να τον νοιάζει που αποκαλύφθηκε η σκανδαλιά του.

Η μητέρα του κατά τη διάρκεια που τραβά το στιγμιότυπο, ακούγεται να αναφωνεί "Ο Θεέ μου", "Τι;", "Ταμπόν;", "Τι είναι αυτό;".

Επειδή όμως μια εικόνα -και στην προκειμένη περίπτωση ένα βίντεο- ισούται με χίλιες λέξεις, πατήστε play και δείτε το στιγμιότυπο. Θα γελάσετε μέχρι δακρύων.

Αλήθεια, τα δικά σας μικρά έχουν κάνει ποτέ κάτι αντίστοιχο; Αφήστε το σχόλιό σας.


https://www.instagram.com/tv/CbIq-i6D30s/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved