Τζένη Θεωνά: Έτσι τη φωτογράφισε ο γιος της (εικόνες)

Η ηθοποιός δημοσίευσε δύο φωτογραφίες που τράβηξε μόνος του με το κινιητό ο Αρίωνας.

Τζένη Θεωνά: Έτσι τη φωτογράφισε ο γιος της (εικόνες)

Η Τζένη Θεωνά είναι ενεργή στα Social Media και καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από τη δουλειά, τις βόλτες, το σπίτι. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες και του γιου της Αρίωνα, ο οποίος έχει μεγαλώσει πολύ και είναι ένα αγοράκι δραστήριο με πλούσια καστανόξανθα μαλλιά.

Αγαπημένες του δραστηριότητες είναι οι βόλτες, η ζωγραφική και τα παιχνίδια με εκσκαφείς. Μάλιστα οι εκσκαφείς ήταν και το θέμα του πάρτι για τα δεύτερα γενέθλιά του τον περασμένο Απρίλιο.


https://www.instagram.com/p/CNXN61qsFb9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Νέα αγαπημένη δραστηριότητα του μικρού αγοριού; Να τραβάει φωτογραφίες. Όλα τα παιδιά βέβαια θέλουν να παίζουν με το κινητό της μαμάς και του μπαμπά και η λήψη φωτογραφιών είναι το πρώτο πράγμα που κάνουν μόλις το πιάσουν στα χέρια τους. Η Τζένη Θεωνά δημοσίευσε σε Instagram stories γεμάτη περηφάνεια, τις φωτογραφίες που έβγαλε ο Αρίωνας.

Στην πρώτη η ηθοποιός είναι στο πάτωμα και αγκαλιάζει τον σκύλο τους.

fotografies theona gios fotografia 2

«Φώτο που τράβηξε ο Αρίωνας» έγραψε με μικρά γράμματα στο κέντρο της φωτογραφίας η ηθοποιός. Έπειτα ανέβασε ακόμα μία φωτογραφία, παρόμοια, απλώς τραβηγμένη από μία ελαφρώς διαφορετική γωνία.

fotografies theona gios fotografia 1

Τζένη Θεωνά: «Αισθάνομαι ευθύνη ως μαμά που μεγαλώνει ένα αγόρι σε μία τέτοια εποχή”

Η ηθοποιός χρησιμοποιεί τα social media και για να μοιραστεί σκέψεις, απόψεις, εμπειρίες. Πρόσφατα δημοσίευσε φωτογραφίες με τον γιο της γράφοντας το εξής:

«Μια μέρα στην παιδική χαρά κατεβαίνοντας με φόρα την τσουλήθρα προσγειώθηκε δίπλα σ' ένα μικρότερο κοριτσάκι. Τρόμαξα κι επανέλαβα δυο τρεις φορές "Θέλω να προσέχεις πάντα το κοριτσάκι." Το σκέφτηκα για μια στιγμή και στην επόμενη θριαμβευτική κάθοδο διατύπωσα πιο προσεκτικά: "Θα ήθελα να προσέχεις το κοριτσάκι και τον εαυτό σου." Ο σεβασμός σκέφτομαι είναι διπλής κατεύθυνσης. Σέβομαι τους άλλους όπως θα ήθελα να με σέβονται, σέβομαι τον εαυτό μου δείχνοντας σεβασμό στους άλλους. Αισθάνομαι ευθύνη ως μαμά που μεγαλώνει ένα αγόρι σε μία τέτοια εποχή. Πώς καλλιεργούνται έννοιες όπως ο αυτο-σεβασμός, η ειλικρινής ισότητα, τα όρια σε αυτές τις ηλικίες; Δεν υπάρχουν εύκολες απαντήσεις. Έχουμε πάρα πολύ δρόμο. Αλλά νιώθω πως έχουμε πια την διάθεση να το επιδιώξουμε συνειδητά»


https://www.instagram.com/p/Ca4jgdxMGHm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Λίγες μέρες νωρίτερα είχε τοποθετηθεί και για τον πόλεμο στην Ουκρανία:

«Τα παιδιά μας είναι παιδιά όλου του κόσμου. Κι όλου του κόσμου τα παιδιά είναι δικά μας. Αυτή την στιγμή στην Ουκρανία χτυπιέται ο γιος μου και η κόρη σου. Τα παιδιά μας.

Στην φωτό ο Αρίωνας, στο πρώτο του παιδικό πάρτυ, απολαμβάνει τον ήλιο και τους συμμαθητές του. Ό,τι θα έπρεπε να κάνει δλδ κάθε παιδί στην ηλικία του.»


https://www.instagram.com/p/Caf18BLsbt5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved