Mariah Riddlesprigger: Η σύζυγoς του Γιάννη Αντετοκούνμπο μιλά για τον 2ο γιο της

Γιορτάζει τη γέννηση του γιου της βοηθώντας άλλα παιδιά που έχουν ανάγκη!

Mariah Riddlesprigger: Η σύζυγoς του Γιάννη Αντετοκούνμπο μιλά για τον 2ο γιο της

Για πρώτη φορά, μετά τη γέννηση του δεύτερου γιου της, η σύζυγος του Γιάννη Αντετοκούνμπο, μίλησε για το πώς γιόρτασε τον ερχομό του πρώτου της παιδιού και για το πώς αποφάσισε να γιορτάσει τη γέννηση του δεύτερου γιου της.

Αφού αποκάλυψε την ακριβή ημερομηνία της γέννησής του μικρού Maverick Shai, εκμυστηρεύτηκε ότι αποφάσισε να βοηθήσει οικογένειες με μωρά που δεν έχουν πρόσβαση σε πάνες και άλλα είδη πρώτης ανάγκης. "Από τη στιγμή που έγινα μαμά συνειδητοποίησα πόσο ακριβές είναι οι βασικές ανάγκες των μωρών και παιδιών. Πάνες, μαντηλάκια, τρόφιμα κ.λπ. πρέπει να είναι προσβάσιμα και οικονομικά για όλες τις οικογένειες", γράφει κάτω από το μακροσκελές μήνυμά της.

Διαβάστε όλη την ανάρτησή της παρακάτω.

giannis antetokoynmpo foto deuterou giou 6

"Το υγιές αγόρι μας, Maverick Shai Antetokounmpo, γεννήθηκε στις 18 Αυγούστου 2021. Πριν κάνουμε παιδιά, ο Γιάννης και εγώ είχαμε συμφωνήσει ότι πάντα ό,τι κάνουμε για ένα από τα παιδιά μας θα το κάνουμε για όλα τα παιδιά μας, στο μέγιστο των δυνατοτήτων μας προφανώς. Όταν γεννήθηκε ο Liam η οικογένεια και οι φίλοι μας μας οργάνωσαν δύο καταπληκτικά baby shower πάρτι για να γιορτάσουν τον ερχομό του. Μας ευλόγησαν με ό,τι ήταν δυνατό για να φέρουμε το πρώτο μας αγοράκι σε αυτόν τον κόσμο. Όταν μάθαμε ότι θα αποκτούσαμε ακόμη έναν γιο 18 μήνες μετά τη γέννηση του Liam, ξέραμε ότι είχαμε ήδη όλα όσα χρειαζόμασταν για να φέρουμε στον κόσμο το δεύτερο αγοράκι μας.

Ωστόσο, εγώ και ο Γιάννης συμφωνήσαμε να γιορτάσουμε τη γέννηση του δεύτερου γιου μας όπως και του πρώτου. Τότε δημιουργήθηκε και η ιδέα του «Maverick’s Diaper Mission». Ένας εορτασμός για να γιορτάσουμε τον δεύτερο γιο μας. Με την αναταραχή του τίτλου του Πρωταθλήματος, μεγαλώνοντας ένα νήπιο και όντας 7 μηνών έγκυος, δεν μπορούσαμε να συντονίσουμε ένα πάρτι πριν από την άφιξή του, αλλά ήμασταν ανένδοτοι στο ότι θα γιορτάσουμε τον γιο μας βοηθώντας παράλληλα και την κοινότητά μας!

Από τη στιγμή που έγινα μαμά, συνειδητοποίησα πόσο ακριβές είναι οι βασικές ανάγκες των μωρών και παιδιών. Πάνες, μαντηλάκια, τρόφιμα κ.λπ. πρέπει να είναι προσβάσιμα και οικονομικά για όλες τις οικογένειες. Συνειδητοποιώ ότι είμαι προνομιούχα και αρκετά τυχερή που μπορώ να ανταπεξέλθω σε αυτές τις βασικές ανάγκες. Με αυτό το προνόμιο, πιστεύω ότι είναι επίσης καθήκον μου να ανταποδώσω και να βοηθήσω άλλες μητέρες και οικογένειες ώστε να παρέχουν αυτές τις βασικές ανάγκες στα παιδιά τους.

Για τον εορτασμό της γέννησης του Maverick, συνεργαστήκαμε με το MKE Diaper Mission (@milwaukeediapermission ). Από τις 14 έως τις 21 Νοεμβρίου θα υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να βοηθήσουμε όλους εκείνους τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο ώστε να ανταποκριθούν στην καταπολέμηση της ανάγκης για πάνες. Μάθετε και ανακαλύψτε τη σημασία των τραπεζών πανών, πώς μπορείτε να ανταποδώσετε, πού μπορείτε να κάνετε δωρεές και πώς οι οικογένειες που έχουν ανάγκη μπορούν να έχουν πρόσβαση σε βοήθεια και για πολλά άλλα. Έχουμε επίσης συνεργαστεί με τη NUNA για να κάνουμε μερικά δώρα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, οπότε φροντίστε να συντονιστείτε για περισσότερες λεπτομέρειες. Είμαι ενθουσιασμένη που γιορτάζω μαζί σας και σας ευχαριστώ όπως πάντα που στηρίζετε την οικογένειά μου!

Με εκτίμηση, Mariah".

Η οικογένεια του Γιάννη Αντετοκούνμπο δείχνει για ακόμη μια φορά το μεγαλείο της ψυχής που έχει, βοηθώντας ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Δείτε τις λίγες φωτογραφίες του μικρού Maverick στην gallery που ακολουθεί. Η γέννησή του, έγινε γιορτή για πολλά παιδιά που δεν έχουν πάνες και άλλα απαραίτητα είδη πρώτης ανάγκης.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved