Κατερίνα Παπουτσάκη: Ο γιος της έγινε τριών - Φώτο από το φαντασμαγορικό πάρτι

Τα τρίτα του γενέθλια γιόρτασε ο μικρός Κίμωνας. 

Τριών ετών έγινε στις 4 Μαρτίου ο μικρός γιος της Κατερίνας Παπουτσάκη και του Παναγιώτη Πιλαφά. Τα γενέθλιά του γιόρτασαν με φίλους και συγγενείς στο μαγαζί που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά ο σύζυγος της ηθοποιού και τις εντυπώσεις έκλεψε ο μπουφές, η διακόσμηση και η τούρτα.

Το πάρτι έγινε την ίδια μέρα και η ηθοποιός δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες σε Instagram Story δίνοντάς μας μία γεύση από τη διακόσμηση με τα μπαλόνια που σχημάτιζαν το όνομα του μικρού εορτάζοντα.

Χθες, η Κατερίνα Παπουτσάκη δημοσίευσε και μια σειρά από φωτογραφίες γράφοντας:

«Στις 4 Μαρτίου το Κιμωνάκι μας έγινε τρία! ??Παρτάραμε με ένα γλέντι τρικούβερτο στο @sixdogsgr μετά από επιθυμία του φανταστικού και εκρηκτικού Εορτάζοντα!

Υγεία υγεία υγεία!!

Εύχομαι για τα παιδιά μας ένα καλύτερο και κυρίως ΕΙΡΗΝΙΚΟ αύριο!

#kimonaki #bdayboy #pikounaki»

Σε μία φωτογραφία η ηθοποιός με ένα σκούρο μπλε φόρεμα πόζαρε δίπλα στα μπαλόνια και την κατακόκκινη τούρτα η οποία ήταν εμπνευσμένη από το παιδικό Cars.

Tα μπαλόνια έγραφαν το όνομα του μικρού Κίμωνα, ενώ όλη η διακόσμηση ήταν σε μπλε, ασημένια και κόκκινα χρώματα. Μίας και το πάρτι έγινε λίγο πριν την Κυριακή της Αποκριάς, πολλοί ήταν αυτοί που μεταμφιέστηκαν, ο μικρός Κίμωνας ωστόσο προτίμησε να φορέσει ένα μπεζ παντελόνι, μπλούζα και σακάκι.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ηθοποιός από το πάρτι του Κίμωνα στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved