Κατερίνα Παπουτσάκη: Η selfie με τον μικρό της γιο στο μπάνιο (εικόνες)

Ο Κίμωνας παίζει με τα παιχνίδια του στην μπανιέρα και η ηθοποιός τον απαθανατίζει. 

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η selfie με τον μικρό της γιο στο μπάνιο (εικόνες)

Η ώρα του μπάνιου είναι διασκεδαστική για τα περισσότερα παιδιά, καθώς συνδυάζουν παιχνίδι και χαλάρωση. Το ίδιο φαίνεται ότι ισχύει και για τον μικρό γιο της Κατερίνας Παπουτσάκη, η οποία πρόσφατα δημοσίευσε μία φωτογραφία του μικρού Κίμωνα μέσα στην μπανιέρα.

Το αγοράκι παίζει με τα πιαχνίδια του στο νερό και ηθοποιός απαθανάτισε τη στιγμή με μία σέλφι.

katerina papoutsaki gios mpaniera

Πώς θα κάνετε την ώρα του μπάνιου διασκεδαστική για τα παιδιά

Μετατρέψτε την μπανιέρα σε... παιδότοπο: Αφού γεμίσετε την μπανιέρα με νερό, προσθέστε μέσα τα αγαπημένα παιχνίδια του παιδιού, όπως έκανε και η ηθοποιός. Το παιδί θα έχει την ευκαιρία να εξασκήσεις τις λεπτές κινητικές του δεξιότητες και επιπλέον, θα παρατηρήσει ποια από τα παιχνίδια του επιπλέον, ποια όχι και έτσι θα αρχίσει να περιεργάζεται απλούς κανόνες φυσικής.

Τραγουδήστε: Κάντε την ώρα του μπάνιου ακόμα πιο διασκεδαστική τραγουδώντας αγαπημένα σας τραγούδια.

Ψαρέψτε: Αφού έχετε βάλει παιχνίδια διαφόρων μεγεθών στην μπανιέρα, πάρτε ένα σουρωτήρι χειρός και προσπαθήστε να τα ψαρέψετε ένα-ένα. Δείξτε και στο μικρό σας πώς να το κάνει και αφήστε το να προσπαθήσει ξανά και ξανά.

Κάντε φούσκες με το αφρόλουτρο: Τα παιδιά λατρεύουν τις σαπουνόφουσκες και η ώρα του μπάνιου είναι ευκαιρία να κάνει όσες θέλει.

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η καθημερινότητα με τους γιους της

Η Κατερίνα Παπουτσάκη δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες με τους γιους της και μας δείχνει τις δραστηριότητες που κάνει μαζί τους. Οι βόλτες έχουν φυσικά την τιμητική τους, όπως και τα παιχνίδια στο σπίτι.

Όσον αφορά τον μεγάλο της γιο, Μάξιμο, φαίνεται ότι έχει πάρει την καλλιτεχνική φλέβα της μαμάς του και του αρέσει να παίζει πιάνο.


https://www.instagram.com/p/CXuEhgFrvLz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η μουσική είναι μία μεγάλη αγάπη και της ηθοποιού η οποία πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι "Πεταλούδα".

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύει η Κατερίνα Παπουτσάκη με τους γιους της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved