Κατερίνα Παπουτσάκη: Είδε λιχουδιά ο γιος της κι έτρεξε - Η φώτο με τη μαμά του

Κρατάει τα  μπισκότα και στα δυο του χέρια.

Κατερίνα Παπουτσάκη: Είδε λιχουδιά ο γιος της κι έτρεξε - Η φώτο με τη μαμά του

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μας χάρισε ακόμα ένα όμορφο στιγμιότυπο με έναν από τους δύο γιους της.

Η όμορφη μαμά είναι με τον Κίμωνα στο σαλόνι κι έχει μπροστά της ένα κουτί με cookies κι άλλα νόστιμα γλυκάκια.Ο μικρός σπεύδει και παίρνει από το κουτί ένα μεγάλο στρόγγυλο μπισκότο και άλλη μια σοκολατένια λιχουδιά.

papoutsaki

Όπως βλέπετε κι εσείς, ο μικρός Κίμωνας έχει μακριά μαλλάκια και είναι πλέον στο ίδιο μήκος με αυτά της μαμάς του, μετά την ανανέωση του look της.

Πόσα γλυκά πρέπει να δίνουμε στα παιδιά;

Ποιο παιδί μπορεί να αντισταθεί στα γλυκά; Πόσα όμως μπορεί να τρώει; Οι ειδικοί συστήνουν τα εξής : Αν ένα παιδί είναι κινητικό και φυσιολογικού βάρους, μπορεί να τρώει ακόμη και κάθε μέρα ένα μικρό γλυκό, κατά προτίμηση ως απογευματινό σνακ, όχι όμως αντικαθιστώντας το κανονικό του γεύμα. Αν ένα παιδί έχει περιττά κιλά, και πάλι δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τα γλυκά από τη διατροφή του, κυρίως επειδή στα παιδιά οι τροφές που απαγορεύονται γίνονται ακόμη πιο επιθυμητές. Καθώς, λοιπόν, θα ήταν άδικο να στερήσουμε ακόμη και από ένα παχουλό παιδί το γλυκό ή τη σοκολάτα, θα μπορούσαμε να του επιτρέπουμε να τα τρώει όχι καθημερινά, αλλά δύο φορές την εβδομάδα.

H καθημερινότητα της ηθοποιού με τους γιους της

Η ηθοποιός, που την περίοδο αυτή κάνει πρόβες για την παράσταση « Η αυλή των θαυμάτων» ενώ συνεχίζει τα γυρίσματα για την επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ « Τα καλύτερά μας χρόνια», είναι συνεχώς δίπλα στους γιους της, τους οποίους υπεραγαπά.
Στη gallery που ακολουθεί δείτε αρκετές στιγμές της ηθοποιούς με τον Μάξιμο και τον Κίμωνα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved