Βαρδής - Σκαφίδα: Ταλέντο στον χορό η κόρη τους (εικόνες)

Η μικρή Κατερίνα χόρεψε τον «Παλιάτσο» και εντυπωσιαστήκαμε.

Βαρδής - Σκαφίδα: Ταλέντο στον χορό η κόρη τους (εικόνες)

Ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφίδα έχουν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια. Και οι δύο είναι ενεργοί στα social media και δημοσιεύουν συχνά στιγμιότυπα με τα δύο τους παιδιά, την Κατερίνα και τον Αντώνη Βαρδή Junior.

H Κατερίνα είναι κατά τρία χρόνια μεγαλύτερη και έχει πια μεγαλώσει πολύ. Είναι ένα χαριτωμένο κοριτσάκι με κατάξανθα μαλλιά και ανοιχτόχρωμα μάτια. Ο αδερφός της της μοιάζει πολύ ενώ και οι δύο μοιάζουν αρκετά και στους δύο τους γονείς.


https://www.instagram.com/p/CNMpg45pU15/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ένα ταλέντο της κόρη της αποκάλυψε μερικές μέρες πριν η Νατάσα Σκαφίδα με ένα Instagram Story. Όπως φαίνεται η Κατερινούλα λατρεύει τον χορό και μάλιστα το ταλέντο της δεν κρύβεται. Το κοριτσάκι χόρεψε τον «Παλιάτσο» κάνοντας ιδιαίτερες φιγούρες, άλλες πιο ελεύθερες και άλλες πιο…μπαλετίστικες.

giannis vardis natasa skafida kori xoreuei 7

Ο χορός είναι άλλωστε μία δραστηριότητα με πολλά οφέλη για τα παιδιά, τόσο σωματικά, όσο και συναισθηματικά. Πιο συγκεκριμένα, χορεύοντας, τα παιδιά γυμνάζουν το σώμα τους, εκτονώνονται, εκφράζονται, αυτοσχεδιάζουν. Επίσης, σε συγκεκριμένα είδη χορού όπως είναι για παράδειγμα το μπαλέτο, απαιτείται τρομερή πειθαρχία, επιμονή και αυτοέλεγχος.

Η Κατερινούλα δεν ξέρουμε αν κάνει μαθήματα χορού, πάντως εμάς μας εντυπωσίασε με τις δεξιότητές της, αλλά και επειδή χόρεψε ένα τόσο όμορφο τραγούδι.

Δυστυχώς επειδή το βίντεο δημοσιεύτηκε σε Instagram Story, δεν μπορούμε να το παραθέσουμε αυτούσιο, συγκεντρώσαμε όμως στην gallery που ακολουθεί μερικά στιγμιότυπα για να πάρετε μία γεύση.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved