Γιάννης Βαρδής - Νατάσα Σκαφίδα: Τα παιδιά τους φόρεσαν τις αποκριάτικες στολές

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram η Νατάσα Σκαφίδα.

Γιάννης Βαρδής - Νατάσα Σκαφίδα: Τα παιδιά τους φόρεσαν τις αποκριάτικες στολές

Τα καρναβάλια δεν θα πραγματοποιηθούν ούτε φέτος, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο τα μέτρα χαλαρώνουν και οι φετινές Απόκριες θα θυμίζουν λιγάκι παραπάνω την προ covid εποχή.

Κάθε χρόνο τα παιδιά περιμένουν με ανυπομονησία να μασκαρευτούν, να βάλουν τις αγαπημένες τους στολές, να πετάξουν χαρτοπόλεμο και σερπαντίνες. Φέτος ίσως το έχουν ανάγκη πιο πολύ από κάθε άλλη χρονιά, μετά από δύο χρόνια εν μέσω πανδημίας, γιατί λοιπόν να χάνουμε καιρό;

Τα παιδιά της Νατάσας Σκαφίδα και του Γιάννη Βαρδή πάντως, έβαλαν ήδη τα Αποκριάτικά τους και πόζαραν στον φωτογραφικό φακό. Η Κατερίνα και ο μικρός Αντώνης ντύθηκαν πριγκίπισσα και Hulk αντίστοιχα και η Νατάσα Σκαφίδα τους φωτογράφισε μπροστά από πολλά (πάρα πολλά) μπαλόνια σε κόκκινες και ροζ αποχρώσεις.

giannis vardis natasa skafida paidia apokries 2

Γιάννης Βαρδής - Νατάσα Σκαφίδα: Η καθημερινότητα με τα παιδιά τους

Ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφίδα είναι ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι και συχνά μοιράζονται στιγμιότυπα της καθημερινότητάς του στα social media. Σε αυτήν πρωταγωνιστές είναι φυσικά τα παιδιά τους και οι δύο γονείς δημοσιεύουν φωτογραφίες από τις δραστηριότητες, τα παιχνίδια και όλα όσα κάνουν μαζί.


https://www.instagram.com/p/CNMpg45pU15/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχουν δημοσιεύσει κατά καιρούς ο Αντώνης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφίδα με τα παιδιά τους στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved