Βαρδής - Σκαφίδα: Δείτε πώς τους φωτογράφισε η κόρη τους (εικόνες)

Ταλέντο στη φωτογραφία φαίνεται να έχει η μικρή Κατερίνα. 

Βαρδής - Σκαφίδα: Δείτε πώς τους φωτογράφισε η κόρη τους (εικόνες)

Στη Ρόδο απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές οικογενειακώς ο Γιάννης Βαρδής, η Νατάσα Σκαφίδα και τα δύο τους παιδιά.

Το ζευγάρι είναι ενεργό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όλες αυτές τις μέρες ανεβάζουν φωτογραφίες από τις ξέγνοιαστες στιγμές τους στο νησί. Εκεί παίζουν, χαλαρώνουν, απολαμβάνουν τη θάλασσα και δοκιμάζουν μέχρι και θαλάσσια σπορ.

natasa skafida giannis vardis kalokairines diakopes 3

Μερικές ημέρες πριν η Νατάσα Σκαφίδα δημοσίευσε ένα βίντεο με την 5χρονη κόρη της να κάνει για πρώτη φορά θαλάσσιο σκι, από ό,τι φαίνεται όμως αυτό δεν είναι το μόνο ταλέντο της.

Χθες, ο γνωστός τραγουδιστής ανέβασε μία σειρά από φωτογραφίες του με την σύζυγό του και όπως έγραψε στην ανάρτησή του, όλες είναι τραβηγμένες από την μοναχοκόρη τους.

"Εδώ με την ηρωίδα μου. Λατρεία. Οι φωτογραφίες είναι απ την Κατερίνα σε στιγμή οίστρου!! Έχει άποψη πάντως."

Για την ηλικία της το κοριτσάκι φαίνεται να έχει εξαιρετική αντίληψη το φακού, ενώ η πιο ιδιαίτερη φωτογραφία είναι μάλλον αυτή που είναι τραβηγμένη... διαγώνια!

skafida vardis fotografies koris 3

Δείτε όλες τις φωτογραφίες που τράβηξε η 5χρονη Κατερίνα και μερικά ακόμα από τις καλοκαιρινές διακοπές του ζευγαριού στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved