Μάρα Δαρμουσλή: «…η μητρότητα ομορφαίνει κι ας έχω χάσει τα μισά μου μαλλιά από τα ορμονικά»

Η ανάρτηση- εξομολόγηση της ηθοποιού που θα αγγίξει όλες τις μητέρες με νεογέννητο.

Μάρα Δαρμουσλή: «…η μητρότητα ομορφαίνει κι ας έχω χάσει τα μισά μου μαλλιά από τα ορμονικά»

Την περασμένη εβδομάδα ο γιος της Μάρας Δαρμουσλή έγινε 40 ημερών.

Από την ημέρα της γέννησή του μέχρι σήμερα η ηθοποιός μοιράζεται στιγμές με τον γιο της, χωρίς να ωραιοποιεί την κατάσταση. Έχει μιλήσει για τις άυπνες νύχτες, για τα κλάματα, την κούραση αλλά και την απέραντη ευτυχία που νιώθει έχοντάς τον στην αγκαλιά της.

Πριν μερικές ημέρες έκανε ακόμα μια ανάρτηση, λέγοντας πολλές αλήθειες για την μητρότητα. Για το πώς νιώθει μια μαμά με ένα μωρό στο σπίτι αλλά και με ένα μεγαλύτερο παιδί που κάθεται μόνο στο δωμάτιό του.


https://www.instagram.com/p/Cae3PR_sDhQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Ναι,βαριέμαι και κάνω βλακειες..γιατί είναι η τέταρτη φορά σήμερα που αποκοιμήθηκες, με τέσσερις διαφορετικούς τρόπους,και όποτε τόλμησα να προσπαθήσω να σε ξαπλώσω τινάχτηκες λες και σ'αφηνα στο κρεβάτι του φακίρη..δεν την ξαναπατάω..να ξεκουραστεί και λίγο το κεφαλάκι μου από τη γκρίνια,γιατί η μέση μου μας έχει αφήσει χρόνους πια..καλά κάνεις και γκρινιάζεις, προφανώς και όλα χάλια τα κάνω, αλλά κι εγώ δεν αντέχω άλλο όρθια.

Ο,τι καταφέρουμε σε καθιστή ή ξαπλωτή θέση..γιατί;..αν ήμουν ανάπηρη;δε θα είχα δικαίωμα στη μητρότητα ή μήπως θα είχα και "μανουλα πάγκο" για τα όρθια;!

Πάνα,κανάκεμα,νανούρισμα, βυζί,ρέψιμο και ξανά ..κι ο αδελφός σου..;!που έχει όλο το σπίτι για πάρτη του,γιατί κάθεται μόνο στο δωμάτιο του;..Ισως δεν το ειχε φανταστεί έτσι, ποιος ξέρει..εντάξει, έρχεται και για να σε "παιξει" ,πλέον σε βουτάει χωρίς να φοβάται μη σπάσεις..και εξαφανίζεται σιγά σιγά, μαζί με τη Στελλιτσα, όταν τα μπήγεις σε κόντρα ΦΑ..

αυτά σκέφτομαι διαβάζοντας επικαιρότητα και κλαίω και αγχωνομαι και θυμώνω και ποστάρω και ουσιαστικά τίποτα δεν κάνω και μόνο εύχομαι για τις μανάδες και τους μπαμπάδες, για τα παιδιά..και σκέφτομαι το πιο συγκινητικό μονόλογο, της Εκάβης στις Τρωάδες..για τον Αστυάνακτα..όχι,όχι ας μην τα σκέφτομαι πάλι..να,ο ήλιος βγήκε πάλι μετά την καταιγίδα..μπορεί και να σε πάω μια γρήγορη με το μάρσιπο, να μη μου κρυώσεις..τι λέγαμε;

μόνη μου πάλι τα έλεγα και τα έγραφα..κι αφού βιβλίο δε θα εκδώσω, αν δεν έχετε σταματήσει το διάβασμα στην τρίτη αράδα, βάζω και μερικές φωτογραφίες, έτσι.. γιατί η μητρότητα ομορφαίνει κι ας έχω να κοιμηθώ από του αγιου..κι ας έχω χάσει τα μισά μου μαλλιά από τα ορμονικά..εμείς εδώ μαζί και αγκαλιά..σ'αγαπώ!

minitsatsaki
Υγ...τώρα δεν ξυπνάς,ε;;!.τη μάνα σου..»

Υπενθυμίζουμε, ότι η ηθοποιός έχει ακόμη ένα παιδί, τον 14χρονο Άγγελο, που απέκτησε από τον πρώην σύζυγό της, Παύλο Καπώνη.

Στη gallery που ακολουθεί δείτε τις αναρτήσεις που έχει κάνει με τον νεογέννητο γιο της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved