Μάρα Δαρμουσλή: Περήφανη για την επιτυχία του γιου της- Δείτε την ανάρτησή της

Είναι μια περήφανη μαμά.

Μάρα Δαρμουσλή: Περήφανη για την επιτυχία του γιου της-  Δείτε την ανάρτησή της

Η Μάρα Δαρμουσλή αναμένει με χαρά και ανυπομονησία τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της, ένα χρόνο ( και κάτι) μετά το γάμο της με τον σεφ Βασίλη Τσατσάκη.

Το ευχάριστο νέο έκανε γνωστό η ίδια με μια υπέροχη φωτογραφία της στην οποία κολυμπά στην πισίνα και διακρίνεται η κοιλίτσα της.


https://www.instagram.com/p/CUc1oIxs_46/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Έχω πολύ μεγάλο άγχος. Όταν είσαι στα 23- 24 έχεις μία άγνοια. Σε νεότερη ηλικία τα βλέπεις πιο ρομαντικά τα πράγματα. Στη δεύτερη εγκυμοσύνη είμαι πιο ρεαλίστρια. Πλέον δεν ντρέπεσαι να πεις είμαι στα σαράντα και είμαι έγκυος», δήλωσε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και την Ελεονώρα Μελέτη , την 1η Οκτώβρη.

Ο γιος της Άγγελος

Η ηθοποιός έχει ακόμη ένα παιδί, τον 14χρονο Άγγελο, που απέκτησε από τον πρώην σύζυγό της, Παύλο Καπώνη.

«Στην ηλικία των 23 ετών, στην κορύφωση της καριέρας µου, που ήμουν µε το ένα πόδι πάνω στο αεροπλάνο, αφού ως μοντέλο γύριζα τον κόσμο, έκανα ένα ριψοκίνδυνο επαγγελματικό διάλειμμα για να φέρω στη ζωή τον γιο µου. Και το χαρακτηρίζω ριψοκίνδυνο γιατί θα μπορούσε να τερματίσει την καριέρα µου ως μοντέλο. Όλοι είμαστε αναλώσιμοι, ειδικά στον χώρο της μόδας, αυτό που προβάλλουμε είναι εφήμερο και η εγκυμοσύνη αυτή θα μπορούσε να σημαίνει και το τέλος της καριέρας µου. Παρ’ όλα αυτά δεν μετανιώνω ούτε στιγμή και όχι µόνο γιατί αυτό είναι το παιδί µου, αλλά γιατί µε έναν περίεργο τρόπο µε τη γέννηση του γιου µου σώθηκε και η μητέρα µου και τώρα είμαι τρισευτυχισμένη γιατί έχω στο πλευρό µου και τους δύο» είχε αναφέρει η ηθοποιός και μοντέλο σε συνέντευξη που είχε δώσει στη Realnews.

mara darmousli gios 3

Η Μάρα Δαρμουσλή δεν συνηθίζει να δημοσιεύει φωτογραφίες του γιου της όμως κατά καιρούς κάνει κάποιες εξαιρέσεις. Και η διάκριση του γιου της στο Muay Thai είναι ένα γεγονός που ήθελε να το μοιραστεί και δημόσια.

«1ος στο τμήμα εφήβων male -60 kg στο Muay Thai @pmf_muaythai
Πάντα άξιος πρωταθλητής σε ό,τι αγαπάς..εργάζεσαι σκληρά γι'αυτό
Μπράβο Άγγελέ μου @aggelos_kaponis #proudmom #muaythai», έγραψε η περήφανη μαμά δημοσιεύοντας τις ακόλουθες φωτογραφίες.

Δείτε τις στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved