Μαμά έδειξε το μικροσκοπικό μπάνιο του γιου της και το βίντεο έγινε viral

  • Γονείς έφτιαξαν παιδικό μπάνιο για τον γιο τους
  • Το βίντεo με το μπάνιο του γιου τους έγινε viral στο ΤikTok
Μαμά έδειξε το μικροσκοπικό μπάνιο του γιου της και το βίντεο έγινε viral

Η μετάβαση από την πάνα στο γιογιό είναι ένα από τα βασικά αναπτυξιακά στάδια του παιδιού.

Όπως το περπάτημα, την ομιλία, το διάβασμα, έτσι και η εκπαίδευση για την τουαλέτα, είναι μία διαδικασία την οποία τα παιδιά μαθαίνουν σταδιακά. Το κάθε παιδί έχει τον δικό του ρυθμό ανάπτυξης, συνεπώς ακόμα και η μετάβαση από την πάνα στο γιογιό γίνεται όταν το παιδί είναι αναπτυξιακά έτοιμο.

Μια μαμά μοιράστηκε στο TikTok -αρχικά -ένα βίντεο από το μικροσκοπικό μπάνιο του γιου της, το οποίο έφτιαξε η ίδια και ο σύζυγός της σε μια γωνιά του δικού τους μπάνιου.

Στόχος της ήταν να βοηθήσει τον γιο της να κόψει πιο εύκολα την πάνα, χρησιμοποιώντας το… μπάνιο του.

Στα βίντεο που ανέβασε στο διαδίκτυο, δείχνει όλη τη διαδικασία κατασκευής του παιδικού μπάνιου.

Αρχικά, με τον σύζυγό της, καθάρισαν μια γωνιά στο μπάνιο, έβαλαν ένα χαλάκι και στη συνέχεια πρόσθεσαν τουαλέτα και νιπτήρα. Τοποθέτησαν επίσης, ένα μικρό ράφι και καθρέφτη στον τοίχο και πρόσθεσαν ένα χαριτωμένο μικρό φλιτζάνι για την οδοντόβουρτσα, την οδοντόκρεμα, τη βούρτσα μαλλιών κ.λπ.

Δεν έλειψαν φυσικά και οι λεπτομέρειες όπως μια κρεμάστρα για την πετσέτα χεριών δίπλα στο νεροχύτη.

Το βίντεο με τίτλο «Εχω εμμονή με αυτό τον μικροσκοπικό νιπτήρα!», έχει προβληθεί πάνω από τρία εκατομμύρια φορές και προσέλκυσε περισσότερα από 3.200 σχόλια στο TikTok.

Οπως ήταν φυσικό, οι χρήστες του διαδικτύου επαίνεσαν το ζευγάρι για την εκπληκτική δουλειά του.

Φυσικά δεν έλλειψαν και τα σχόλια τύπου «Φοβάμαι για εκείνο το χαλί κάτω από την τουαλέτα» ενώ αρκετοί ήθελαν να μάθουν πώς λειτουργεί το μπάνιο κι αν είναι πρακτικό.

Ένα χρήστης πεσήμανε τέλος ότι ξέχασαν το πιο σημαντικό πράγμα, γι' αυτό αργότερα η μαμά ανέβασε ένα βίντεο που δείχνει τη βάση του ρολού της τουαλέτας να στερεώνεται στον τοίχο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved