Εγκυμοσύνη σε δίδυμα: Μαμά δημοσίευσε ένα εντυπωσιακό timelapse βίντεο (vid)

  • Εγκυμοσύνη σε δίδυμα: Οι αλλαγές στο σώμα της εγκύου
  • Τimelapse βιντεο δείχνει πώς αλλάζει το σώμα μήνα το μήνα
Εγκυμοσύνη σε δίδυμα: Μαμά δημοσίευσε ένα εντυπωσιακό timelapse βίντεο (vid)

Εγκυμοσύνη σε δίδυμα: Οι αλλαγές στο σώμα της εγκύου

H εγκυμοσύνη είναι μία ιδιαίτερη περίοδος και στις περιπτώσεις δίδυμης κύησης, οι αλλαγές αλλά και τα συμπτώματα ενδέχεται να είναι πιο έντονα. Το σωματικό βάρος της εγκύου μπορεί να αυξηθεί κατά 16 με 20 κιλά (σε σχέση με τα 10-15 που παίρνει μία γυναίκα που κυοφορεί ένα μωρό) ενώ μία έγκυος που περιμένει δίδυμα είναι πιθανό να νιώσει πιο έντονα τις πρωινές ναυτίες και τον πόνο στην πλάτη. Πιο συχνές είναι και οι ραγάδες, το φούσκωμα, οι κιρσοί και οι αιμορροΐδες, ενώ σημαντικά αυξάνονται και οι πιθανότητες για πρόωρο τοκετό.

Το μέγεθος της κοιλιάς επίσης, αναμένεται να είναι μεγαλύτερο, αν και το πόσο μικρή ή μεγάλη γενικά είναι η κοιλιά της εγκύου καθορίζεται από διάφορους παράγοντες όπως το ύψος και το βάρος της, το εάν το μωρό που κυοφορεί είναι το πρώτο, το δεύτερο κτλ και τη θέση του εμβρύου.

Σε κάθε περίπτωση οι αλλαγές που γίνονται μέρα με τη μέρα στο σώμα της μέλλουσας μητέρας είναι ένα θαύμα. Ένας άνθρωπος δημιουργείται, μεγαλώνει και μετά από εννέα μήνες έρχεται στον κόσμο. Αυτό ακριβώς θέλησε να αναδείξει μέσα από ένα βίντεο και η Lauren, μητέρα τριών παιδιών εκ των οποίων τα δύο είναι δίδυμα.

Timelapse βίντεο δείχνει πώς αλλάζει το σώμα μήνα τον μήνα

Σε ένα timelapse βίντεο, η νεαρή μητέρα δείχνει το πώς άλλαξε το σώμα της κατά τη διάρκεια εγκυμοσύνης από όταν η κοιλιά της δεν φαινόταν καν, μέχρι και που γεννήθηκαν τα δίδυμα μωρά της. Το βίντεο έχει πάνω από 2,5 εκατομμύρια προβολές ενώ χιλιάδες είναι και τα σχόλια θεατών που εντυπωσιάστηκαν από το ιδιαίτερο βίντεο.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved