Μαντώ Γαστεράτου: Ο γιος της γέμισε το φορτηγό του με τρόφιμα για τα παιδάκια που πεινάνε

Η ανάρτηση της περήφανης μητέρας του.

Με την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία να βρίσκεται σε εξέλιξη για πέμπτη ημέρα και τον άμαχο πληθυσμό να βρίσκεται σε καταφύγια ή να έχει πάρει το δρόμο της προσφυγιάς, τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στην έναρξη των κρίσιμων διαπραγματεύσεων που ξεκινούν σήμερα στα σύνορα της Λευκορωσίας μεταξύ Ρώσων και Ουκρανών διπλωματών.

Οι κάτοικοι αρκετών περιοχών της Ουκρανίας βρίσκονται σε πανικό. Απίστευτες εικόνες έχουν καταγραφεί μέσα στα σούπερ μάρκετ της Μαριούπολης , καθώς έχουν καταγραφεί τεράστιες ουρές προκειμένου οι κάτοικοι να ανεφοδιαστούν με τρόφιμα.

Την ίδια ώρα γιγαντώνεται στα social media το κύμα συμπαράστασης στον ουκρανικό λαό με μηνύματα και τρόπους που μπορεί κανείς να τον στηρίξει.

Η ανάρτηση της Μαντώς Γαστεράτου

Κανείς δεν έχει μείνει ασυγκίνητος από το δράμα των Ουκρανών πολιτών. Ακόμα και τα μικρά παιδιά αναρωτιούνται «τι είναι ο πόλεμος που συμβαίνει σε αυτή την πόλη».

Ο γιος πάντως της Μαντώς Γαστεράτου, ο Γιώργος, γέμισε το φορτηγό του με τρόφιμα για τα παιδάκια που πεινάνε. Είναι μόλις 2 ετών!

«Μέσα στην ασχήμια όλων αυτών που ακούνε τα παιδάκια μας…Μπορεί να γεννηθεί η ευκαιρία να τους μάθουμε μερικά όμορφα και χρήσιμα πράγματα…
Ο Γιώργος είπε ότι θα στείλει με το “ φορτηγό του στα παιδάκια που πεινάνε μαμ…”», έγραψε χαρακτηριστικά η περήφανη μαμά.

Η γνωστή παρουσιάστρια που περιμένει το δεύτερο παιδί της, ανεβάζει συχνά φωτογραφίες με τον Γιώργαρο , αρκετές εκ των οποίων μπορείτε να δείτε στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved