Μαντώ Γαστεράτου: Έτοιμος για τον ρόλο του μεγάλου αδερφού ο γιος της (εικόνες)

Ο μικρός Γιώργος κρατά το υπερηχογράφημα της μαμάς του και η Μαντώ Γαστεράτου τον απαθανατίζει

Μαντώ Γαστεράτου: Έτοιμος για τον ρόλο του μεγάλου αδερφού ο γιος της (εικόνες)

Η Μαντώ Γαστεράτου θα γίνει για δεύτερη φορά μαμά σε μερικούς μήνες, νέα που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.

Τότε δημοσίευσε μία φωτογραφία με την φουσκωμένη της κοιλίτσα και τον γιο της, γράφοντας στην λεζάντα:

«Συγκρίνουμε τις κοιλιές μας και του Γιώργου η αλήθεια είναι ότι είναι πιο φουσκωτή... Σε αυτή την φάση τουλάχιστον…

Το δώρο για του Αγίου Βαλεντίνου του μπαμπά σε μένα και το δώρο της μαμάς στον Γιώργο... #comingsoon #babyno2 #familyfirst #babyloading».


https://www.instagram.com/p/CZ9wh10r3qj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Έτοιμος να αναλάβει το ρόλο του μεγάλο αδερφού είναι ο μικρός Γιώργος και πρόσφατα η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός ανήρτησε ένα ακόμα στιγμιότυπο με το αγοράκι το οποίο κοιτάζει το υπερηχογράφημα της μαμάς του: «Είμαι ο Big Bro μπιτζεζ».

mado gasteratou megalos aderfos spiti

Πώς να προετοιμάσετε το νήπιο για τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειας;

Μιλήστε του για το τι συμβαίνει στο σώμα σας - Τα νήπια από δύο ετών και πάνω, μπορούν να αντιληφθούν τις αλλαγές που βλέπουν να συμβαίνουν σταδιακά στο σώμα σας. Εξηγήστε του με απλά λόγια ότι στην κοιλίτσα που φουσκώνει υπάρχει ένα άλλο μικρό μωράκι, το αδερφάκι του. Αφήστε το να χαϊδέψει την κοιλιά σας και να την επεξεργαστεί.

Μάθετέ το να μοιράζεται - Με ένα μικρό αδερφάκι στην καθημερινότητά του, το νήπιο σίγουρα θα χρειαστεί να μάθει να μοιράζεται. Εάν δεν το κάνει ήδη με τους μικρούς του φίλους και άλλα άτομα που συναναστρέφεται, δοκιμάστε αρχικά να του ζητήσετε να μοιραστεί μαζί σας κάποια από τα παιχνίδια του.

Δείξτε του φωτογραφίες από όταν ήταν το ίδιο μωρό - Σύμφωνα με την ειδικό Allana Robinson, βλέποντας φωτογραφίες από όταν ήταν το ίδιο μωρό, το θα συνειδητοποιήσει ότι η βρεφική ηλικία δεν είναι κάτι μόνιμο ή κάποιο προνόμιο. Και το ίδιο είχε υπάρξει στην ίδια θέση και όπως κι εκείνο εξαρτιόταν αποκλειστικά από τους γονείς του όταν ήταν τόσο μικρό, το ίδιο θα συμβεί και με το νέο μέλος της οικογένειας.

Μιλήστε του για τα οφέλη του να έχει αδερφάκι - Με το αδερφάκι του θα παίζουν μαζί, ενώ όσο είναι ακόμα μικρό θα μπορεί κι εκείνο να βοηθάει στη φροντίδα του.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Μαντώ Γαστεράτου με τον γιο της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved