Αλίκη Κατσαβού: Ο Φοίβος πήγε σχολείο - Η συγκίνησή της και το μήνυμα

Με δυσκολία δεν έβαλε τα κλάματα αφήνοντας τον γιο της στον παιδικό σταθμό.

Αλίκη Κατσαβού: Ο Φοίβος πήγε σχολείο - Η συγκίνησή της και το μήνυμα

Μπορεί το πρώτο κουδούνι στα σχολεία όλης της χώρας να χτυπήσει στις 14 Σεπτεμβρίου όμως οι βρεφονηπιακοί σταθμοί λειτουργούν ήδη από τις αρχές του μήνα.

Μεταξύ των παιδιών που για πρώτη φορά αποχωρίζονται το γνώριμο περιβάλλον του σπιτιού τους και πηγαίνουν παιδικό σταθμό, είναι και ο Φοίβος, ο γιος της Αλίκης Κατσαβού και του Κώστα Βουτσά.

Χθες λοιπόν ο μικρός Φοίβος πήγε σχολείο και η μαμά του ήταν φυσικά εκεί για να τον ενθαρρύνει, να τον στηρίξει και να του ευχηθεί να περάσει καλά.

Δημοσίευσε μάλιστα μια φωτογραφία την ώρα που η νηπιαγωγός βάζει αντισηπτικό στα χεράκια του γιου της πριν μπει στην αίθουσα.


https://www.instagram.com/p/CE6IoO5lwLO/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Πρώτη μέρα στο σχολείο. Πώς άντεξα και δεν έκλαψα εκεί στην πόρτα δεν ξέρω! #myson #firstdayofschool #tears», σχολίασε προφανώς συγκινημένη η Αλίκη Κατσαβού που όπως πολλές μαμάδες αποχωρίζονται το μικράκι τους προκειμένου να πάει στον παιδικό.

Ο Φοίβος έκλεισε τα τέσσερα τον περασμένο Ιούλιο και ήταν τα πρώτα γενέθλια που γιόρτασε χωρίς την παρουσία του αείμνηστου μπαμπά του, Κώστα Βουτσά.

Η μαμά του, είχε διοργανώσει τότε ένα πάρτι γενεθλίων με λίγους και καλούς φίλους, ανάμεσά τους και η νονά του, Ντόρα Δούμα

Δείτε στη gallery που ακολουθεί όμορφες στιγμές μαμάς και γιου από τον λογαριασμό της στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved