Νικολέττα Ράλλη: Η φώτο της κόρης της δίπλα στο τζάκι

Μία ακόμα φωτογραφία της μικρής Σοφίας δημοσίευσε η παρουσιάστρια.

Νικολέττα Ράλλη: Η φώτο της κόρης της δίπλα στο τζάκι

Η Νικολέττα Ράλλη ανέκαθεν ήταν ενεργή στα social media και από όταν έγινε μαμά, συχνές είναι οι αναρτήσεις και με την κόρη της, Σοφία.

Η παρουσιάστρια απαθανατίζει στιγμιότυπα από παιχνίδια, βόλτες και εκδρομές και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους τα καμώματα της μικρούλας, όπως για παράδειγμα τότε που φόρεσε τις μπότες της.

ralli1

Ιδιαίτερα αγαπημένα στο κοινό της είναι βέβαια και τα Q&As που κάνει αρκετά συχνά. Εκεί απαντά σε ερωτησεις σχετικές με διάφορα θέματα, από την ομορφιά και τη διατροφή, μέχρι τη μητρότητα, τις δραστηριότητες που κάνει με την μικρή Σοφία και πολλά ακόμα.

Η νέα φωτογραφία με την κόρη της δίπλα στο τζάκι

Μία νέα φωτογραφία της κόρης της δημοσίευσε η παρουσιάστρια χθες. Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη σε ένα cozy, πέτρινο σπίτι, πιθανά αυτό που έμεναν κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, και η μικρή Σοφία φοράει τις πιτζάμες της και στέκεται όρθια δίπλα στο τζάκι.

nikoletta ralli kori 1

Η Νικολέττα Ράλλη αν και έκανε αυτό το post με αφορμή τα επιτραπέζια παιχνίδια ζητώντας από τους διαδικτυακούς της φίλους να της πουν τα αγαπημένα τους, η μικρούλα για ακόμη μία φορά ήταν αυτή που έκλεψε τις εντυπώσεις.

Δείτε ακομα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η παρουσιάστρια με την κόρη της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved