Αυτό το 8χρονο αγοράκι έγινε και επίσημα ο νεότερος συγγραφέας νουβέλας

Ο Dillon Helbig έγραψε ένα χριστουγεννιάτικο βιβλίο και το έβαλε κρυφά στις στοίβες της βιβλιοθήκης στο Boise του Αϊντάχο.Από τότε το έχουν διαβάσει εκατοντάδες άνθρωποι...

Αυτό το 8χρονο αγοράκι έγινε και επίσημα ο νεότερος συγγραφέας νουβέλας

O 8xρονος Dillon Helbig που λατρεύει τα κόμικς έχει τώρα ένα δικό του graphic novel στα ράφια της τοπικής βιβλιοθήκης του. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή γιατί η ιστορία του μικρού Dillon είναι πολύ ενδιαφέρουσα!

Όπως αποκάλυψαν οι γονείς του, ο Dillon Helbig έγραψε ένα χριστουγεννιάτικο βιβλίο και το έβαλε κρυφά στις στοίβες της βιβλιοθήκης στο Boise του Αϊντάχο. Όταν το είδε ένας βιβλιοθηκάριος, το προσωπικό της βιβλιοθήκης αποφάσισε να καταγράψει το βιβλίο ως υπαρκτό και διαθέσιμο προς το κοινό. «Έφτιαξε το βιβλίο σε 4 ημέρες», είπε ο πατέρας του, Alex Helbig, στο CNN. «Δεν εκπλαγήκαμε που έκανε κάτι τέτοιο... Όταν θέλει κάτι να συμβείς, δημιουργεί τις κατάλληληες προϋποθέσεις για να το πετύχει...», συνέχισαν οι γονείς του.

«Εδώ ήταν 135 άτομα που περίμεναν να δουν το βιβλίο από το πρωί της Δευτέρας», είπε η βιβλιοθηκάριος Paige Beach, η οποία εργάζεται στο Lake Hazel Branch της Ada Community Library. Εάν κάθε άτομο διατηρεί το βιβλίο για μέγιστο χρονικό διάστημα δύο εβδομάδων, αυτό σημαίνει χρόνο αναμονής περίπου 5 ετών.

Ο Dillon γνωρίζει καλά πώς να γράφει τα δικά του βιβλία. Ο πατέρας του είπε ότι ο μαθητής της δεύτερης τάξης του Δημοτικού έχει γράψει πολλά κόμικς 5 έως 10 σελίδων, αλλά αυτό ήταν μακράν το μεγαλύτερο έργο του. Το «The Adventures of Dillon Helbig's Crismis από τον Dillon "His Self» είναι ένα βιβλίο 88 σελίδων, με κείμενο και έγχρωμες εικονογραφήσεις, όπως έγραψε σε post της στο Facebook η βιβλιοθήκη.


https://www.instagram.com/tv/CZhLIznqVka/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Dillon έγραψε αυτό το χριστουγεννιάτικο παραμύθι και το άφησε σε ένα ράφι στην τοπική βιβλιοθήκη. «Μέσα στο βιβλίο αυτό υπάρχουν τα πάντα, από ένα εκρηκτικό δέντρο μέχρι ταξίδι στο χρόνο, καθώς ο Dillion μεταφέρεται αιώνες πίσω στην πρώτη ημέρα των Ευχαριστιών το 1621», είπε ο πατέρας του στο CNN. Ο Dillon έλεγξε ακόμη και το γεγονός με τη βοήθεια των γονιών του για να βρει αυτή την ημερομηνία.

Ο βιβλιοθηκάριος που βρήκε το βιβλίο δήλωσε συγκεκριμένα: « Με εντυπωσίασε η μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε ο μικρός για να δημιουργήσει αυτό το βιβλίο. Σίγουρα σκέφτηκα ότι έπρεπε να κάνουμε κάτι ξεχωριστό γι' αυτό και όχι απλώς να του το δώσουμε πίσω. Ο μικρός άξιζε την αναγνώριση», αναφερόμενος στο βραβείο που του απονεμήθηκε από την βιβλιοθήκη ως τον πιο νεαρό νοβελίστα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved