Κι όμως ο 8χρονος γιος του Jamie Oliver δημοσίευσε το πρώτο το μαγειρικό βίντεο (vid)

Ο μικρός γιος της Jools και του Jamie Oliver, Buddy, ακολουθεί τα βήματα του μπαμπά του όπως φαίνεται!

Κι όμως ο 8χρονος γιος του Jamie Oliver δημοσίευσε το πρώτο το μαγειρικό βίντεο (vid)

«Είμαι εγώ... Ο Buddy Oliver!»

Την προηγούμενη εβδομάδα ο γνωστός chef δημοσίευσε στο κανάλι του στο youtube ένα video με τον τίτλο πώς να φτιάξετε αυγά Scrambled | Buddy Oliver.

Και ναι, ο γιος του Buddy δημοσίευσε το πρώτο του μαγειρικό βίντεο, κάτι που του αρέσει πολύ να κάνει απ' όταν ήταν μικρό παιδί. Τελικά το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά και όπως φαίνεται ο γιος του Jamie Oliver, ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του στη μαγειρική, ξεκινώντας από τι άλλο; Φτιάχνοντας scrambled eggs. Συνταγή που φτιάχνει συχνά για πρωινό στα αδέρφια του.

Αυτό που ίσως να μην περιμένετε να δείτε είναι η αυτοπεποίθηση που έχει ο 8χρονος και η σιγουριά κατά τη διάρκεια που μιλάει, δίνοντας τις οδηγίες της συνταγής.

Το βίντεο προλογίζει ο Jamie Oliver, όμως τον αφήνει μόνο του για να παρουσιάσει τη συνταγή: «Γεια σας! Είμαι εδώ με ένα από τα πολλά παιδιά μου!», λέει συστήνοντας στο κοινό του τον γιο του και δίνοντάς του τον λόγο.

«Γεια σας παιδιά! Εγώ είμαι! Ο Buddy Oliver και σήμερα θα σας δείξω πώς να φτιάξετε αυγά scrambled», είπε ο γιος του γνωστού σεφ πριν αρχίσει να εξηγεί τη συνταγή και δείχνοντάς τη βήμα-βήμα! .

Ειλικρινά ζηλέψαμε τη δεξιότητά του στο μαχαίρι! Σίγουρα δεν κόβετε τα υλικά σας όπως ο Buddy.

Δείτε το βίντεο και θα μείνετε άφωνοι με το ταλέντο του πιτσιρικά στη μαγειρική!



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved