Ελένη Χατζίδου: Απαθανάτισε τη Μελίτα να παίζει bowling (εικόνες)

Δείτε τα στιγμιότυπα που δημοσίευσε στο Instagram η τραγουδίστρια. 

Η Ελένη Χατζίδου δημοσιεύει καθημερινά στιγμιότυπα με την κόρη της και οι διαδικτυακοί της φίλοι έχουν ξετρελαθεί με τα καμώματα της 2,5 ετών μικρούλας. Η Μελίτα είναι σε μία ηλικία που θέλει να ανακαλύπτει συνεχώς καινούρια πράγματα, είναι πολύ δραστήρια και απολαμβάνει τις δημιουργικές δραστηριότητες όπως είναι η μαγειρική και ζωγραφική.

Μία νέα δραστηριότητα δοκίμασε χθες το κοριτσάκι. Ποια είναι αυτή; Το bowling! Κι όμως, η τραγουδίστρια πήγε με την κόρη της για bowling και την απαθανάτισε να προσπαθεί να ρίξει τις κορίνες με την μπάλα. Mάλιστα, η τραγουδίστρια ρώτησε τους διαδικτυακούς της φίλους αν πιστεύουν ότι το κοριτσάκι θα τα καταφέρει και λίγο αργότερα δημοσίευσε ένα Instagram Story στο οποίο έκανε mention τον Ετεοκλή Παύλου και έγραψε: «Καμία τύχη».

Ελένη Χατζίδου: Η καθημερινότητα με την κόρη της

Η Ελένη Χατζίδου και η κόρη της είναι αχώριστες. Με εξαίρεση τις φορές που την αποχωρίζεται λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεών της, η τραγουδίστρια συνήθως κάνει τα πάντα με την μικρή Μελίτα, από μαγειρική και δουλειές του σπιτιού, μέχρι γυμναστική και βόλτες.

Δείτε ακόμα περισσότερα στιγμιότυπα με το κοριτσάκι να παίζει bowling αλλά και άλλες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς η τραγουδίστρια, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved