Ελένη Χατζίδου: Η Μελίτα της έφτιαξε κολατσιό (εικόνες)

Το 2,5 ετών κοριτσάκι ανέλαβε να περιποιηθεί τη μαμά του και να της φτιάξει ένα υγιεινό κολατσιό.

Ελένη Χατζίδου: Η Μελίτα της έφτιαξε κολατσιό (εικόνες)

H Μελίτα Παύλου είναι ένα τρισχαριτωμένο κορίτσι, εξωστρεφές, χαμογελαστό και σε μία ηλικία που θέλει να ανακαλύπτει συνεχώς καινούρια πράγματα. Η Ελένη Χατζίδου δημοσιεύει καθημερινά φωτογραφίες και βίντεο με την κόρη της και η μικρούλα έχει αποκτήσει τους δικούς της θαυμαστές στα social media.

Από τις αγαπημένες της δραστηριότητες είναι η μαγειρική και συχνά βοηθάει τη μαμά της όταν φτιάχνει fαγητά, γλυκά ή και smoothies. Tα Χριστούγεννα την είδαμε να διακοσμεί μπισκότα με τον μπαμπά Ετεοκλή, ενώ όλο περηφάνια η Ελένη Χατζίδου είχε δημοσιεύει και στιγμιότυπα με το κοριτσάκι να φτιάχνει κέικ.

hatidou melita keik 3

Αυτή τη φορά, η μικρή Μελίτα αποφάσισε να φτιάξει μόνη της το κολατσιό της μαμάς της. Η Ελένη Χατζίδου ζήτησε μία αραβική πίτα με τυρί κρέμα και γαλοπούλα και το κοριτσάκι έσπευσε να της το φτιάξει.

melita paulou ftiaxnei snack 2

Βέβαια, στην πορεία ενθουσιάστηκε με το άλειμμα του cream cheese και έμεινε να παίζει με το παιδικό μαχαιράκι της και το κρεμώδες τυρί για ώρα.

"Έτσι όπως πάμε δε βλέπω να τρώω" σχολίασε με χιούμορ η τραγουδίστρια.

melita paulou ftiaxnei snack 1

Τα οφέλη της μαγειρικής για τα παιδιά

Η μαγειρική είναι μία διασκεδαστική και ωφέλιμη δραστηριότητα για τα παιδιά που τους δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψουν την χαρά της δημιουργίας, να εξοικειωθούν και να μάθουν νέα τρόφιμα, να εξασκήσουν τις κινητικές τους δραστηριότητες, να ανακαλύψουν, να πειραματιστούν.

Η Μελίτα πάντως φαίνεται να ενθουσιάζεται κάθε φορά που μαγειρεύει ή παίζει με τα κουζινικά και είναι μόλις 2,5 ετών!

eleni xatzidou pipila 4

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η τραγουδίστρια με την κόρη της από την καθημερινότητά τους στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved