Χατζίδου - Παύλου: Βόλτα και πικ νικ με την κόρη τους - Δείτε φώτο

Η μικρή Μελίτα έκανε ποδήλατο, περπάτησε, έτρεξε και απόλαυσε τη βόλτα με την ψυχή της.

Χατζίδου - Παύλου: Βόλτα και πικ νικ με την κόρη τους  - Δείτε φώτο

Η Ελένη Χατζίδου θέλει να έχει η κόρη της όμορφες παιδικές αναμνήσεις.

Κάνει λοιπόν ότι μπορεί έτσι ώστε η Μελίτα να είναι ένα χαρούμενο κι ευτυχισμένο παιδί. Και πώς επιτυγχάνεται αυτό; Μα φυσικά περνώντας χρόνο μαζί, παίζοντας, μαγειρεύοντας, ταξιδεύοντας και κάνοντας πολλά άλλα απλά πράγματα.

Το ίδιο επιδιώκει και ο σύζυγός της Ετεοκλής Παύλου, τον οποίο η γνωστή τραγουδίστρια σε συνεντεύξεις τους, τον έχει χαρακτηρίσει ως έναν υπέροχο μπαμπά.

Μετά λοιπόν το ταξίδι τους στη Θεσσαλία, όπου είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν υπέροχα μέρη της ευρύτερης περιοχής, το ζευγάρι εκμεταλλεύτηκε χθες τον καλό καιρό και πήγε μια βόλτα στον Μαραθώνα.

Συγκεκριμένα, επισκέφτηκε το Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο Σχοινιά, όπου η Μελίτα εκτός των άλλων, έκανε ποδήλατο, έπαιξε με τους γονείς και τη γιαγιά της και κάθισε να απολαύσει το φαγητό της κάνοντας πικ νικ.

«Μια μέρα στην εξοχή…
Τι πιο όμορφο απ το να δίνεις στα παιδιά ωραιες αναμνήσεις», σχολίασε η Ελένη Χατζίδου, η οποία ανέβασε αρκετές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

eleni.hatzidou pik nik me tin kori1

Στις περισσότερες αναρτήσεις όπως θα δείτε, η Μελίτα απολαμβάνει την ελευθερία που νιώθει καθώς περπατά χωρίς το φόβο των αυτοκινήτων ή των δικύκλων.

Δείτε φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram η τραγουδίστρια από την χθεσινή οικογενειακή βόλτα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved