Κλέλια Πανταζή: Ο γιος της κάθεται στον πάγκο της κουζίνας και μαγειρεύει

Εκκολαπτόμενος σεφ ο Μιχαήλ-Άγγελος.

Κλέλια Πανταζή: Ο γιος της κάθεται στον πάγκο της κουζίνας και μαγειρεύει

Η Κλέλια Πανταζή μετρά αντίστροφα για τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της και περνά τις μέρες της αναμονής με την καλύτερη παρέα, τον γιο και τα ανίψια της.

klelia pantazi gios mageiriki 2

Η Ολυμπιονίκης μοιράζεται καθημερινά μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στιγμιότυπα από τις δραστηριότηες που κάνουν οικογενειακώς. Μάλιστα, από την αρχή του έτους διατηρεί ένα ιδιαίτερο Insatgram-ικό ημερολόγιο και κάθε μέρα δημοσιεύει μία φωτογραφία -συνήθως του γιου της- και γράφει ποια μέρα της χρονιάς διανύουμε.

Στην ημέρα #357, λοιπόν, η εγκυμονούσα απαθανάτισε τον Μιχαήλ-Άγγελο την ώρα που... μαγείρευε. Το αγοράκι κάθεται στον πάγκο της κουζίνας και ανακατεύει το φαγητό που ψήνεται στη κατσαρόλα.

klelia pantazi gios mageiriki 1

Μαγειρική: Μία εξαιρετικά ωφέλιμη δραστηριότητα για τα παιδιά

H μαγειρική είναι μία διασκεδαστική και συνάμα πολύ ωφέλιμη δραστηριότητα για τα παιδιά. Μαγειρεύοντας τα απιδιά ανακαλύτπουν τη χαρά της δημιουργίας, εξασκούν τις λεπτές κινητικές τους δεξιότητες και εξοικειώνονται με τρόφιμα και υλικά. Plus αν μαγειρεύετε παρέα με το μικρό σας περνάτε χρόνο μαζί και ενισχύετε το μεταξύ σας δέσιμο.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύει η Κλέλια Πανταζή με τον γιο της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved