Η τρυφερή ανάρτηση της Αντελίνας Βαρθακούρη και η φώτο με τις κόρες της

Δείτε την οικογενειακή φωτογραφία.

Η τρυφερή ανάρτηση της Αντελίνας Βαρθακούρη και η φώτο με τις κόρες της

Με μια φωτογραφία που δείχνει την ίδια, το σύζυγό της και φυσικά τις κόρες της, Λιόνα κα Μελωδία, ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Αντελίνα Βαρθακούρη, συνοδεύοντάς τη με ένα αρκετά τρυφερό μήνυμα, για τις δυσκολίες της ζωής και πώς βάζει πάνω από όλα την οικογένειά της.

"Στα πιο δύσκολα να κρατώ την οικογένεια πρώτη"

"Η ζωή μέσα απ’ τα δύσκολα μονοπάτια της που πρέπει να τα περπατήσεις και τα περισσότερα είναι γεμάτα με κοφτερά αγκάθια, έρχεται να σε διδάξει και να σε κάνει καλύτερο", ξεκίνησε να γράφει και συνέχισε.

"Όλα είναι ένα μάθημα αρκεί να έχεις την υπομονή και κυρίως την αγάπη, την αγάπη που όλοι έχουμε και που πρέπει να την αφήνουμε ελεύθερη και όχι κλειδωμένη.
Πώς θα μπορούσα να περπατήσω δρόμους με κοφτερά αγκάθια χωρίς να μου κρατούν το χέρι αυτοί που τόσο αγαπώ;;;
Το πρώτο μάθημα για μένα είναι να αντέχω ακόμα και στα πιο δύσκολα να κρατώ την οικογένεια πρώτη.


https://www.instagram.com/p/CZeTU6ALiwk/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σίγουρα δεν είναι πάντα εύκολο, λάθη αμέτρητα, φορές που είπα δεν αντέχω άλλο κι αυτές αμέτρητες αλλά αμέτρητη και η αγάπη που πάντα είναι εκεί να θυμίζει με τον δικό της τρόπο τις ουσιαστικές αξίες της ζωής.

Πάρτε μια ανάσα, αγκαλιάστε τον εαυτό σας και αυτούς που αγαπάτε και περπατήστε παρέα…ο δρόμος με τα αγκάθια θα σας πονά λιγότερο!

Ζούμε τόσο δύσκολους καιρούς που δεν τους φανταζόμασταν, με πίστη και τις αξίες μας σταθερές μπορούμε να προχωρήσουμε παρακάτω. Σας αγαπώ όλους πάρα πολύ, σας στέλνω μια πελώρια αγκαλιά και χάνομαι όχι γιατί σας ξεχνώ αλλά γιατί αυτόν τον έναν χρόνο που επαγγελματικά κάποιοι θεώρησαν πως έπρεπε να κάτσω εκτός προσπαθώ να ρουφήξω ζωή και να μάθω όσα περισσότερα μπορώ!

Μην χάνετε την αγάπη και το φως στην καρδιά σας για κανέναν…ο ουρανός σίγουρα θα γίνει πιο γαλανός"!

Οι αναρτήσεις με τα παιδιά της

Σίγουρα για κάθε γονιό, μαμά και μπαμπά, τα παιδιά τους και η δεμένη οικογένειά τους, είναι η δύναμή τους. Αυτό έδειξε και η Αντελίνα μέσα από την ανάρτησή της.

Παρακάτω θα δείτε μερικές από τις σπάνιες φωτογραφίες που έχει αναρτήσει με τις κόρες της και τον σύζυγό της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved