Αντελίνα Βαρθακούρη: Δεν φαντάζεστε τι γλυκό της ζήτησε η κόρη της

Και φυσικά το έφτιαξε. Μπορούσε να της χαλάσει το χατίρι;

Αντελίνα Βαρθακούρη: Δεν φαντάζεστε τι γλυκό της ζήτησε η κόρη της

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Αντελίνα Βαρθακούρη μπαίνει στην κουζίνα για να φτιάξει κάτι που της ζήτησαν οι κόρες της.

Άλλωστε είναι μία μαμά που της αρέσει να μαγειρεύει για την οικογένειά της γι΄αυτό και αναζητά συνταγές από όλη την Ελλάδα προκειμένου να υπάρχει ποικιλία στο τραπέζι.

Πολλά από τα φαγητά που ετοιμάζει τα προτείνει ως ιδέες και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, προκειμένου να βοηθήσει και άλλες γυναίκες που αντιμετωπίζουν καθημερινά το δίλημμα «τι να μαγειρέψω πάλι σήμερα».

Tις προάλλες είχε ετοιμάσει μια τραγανή τυρόπιτα για να πάρουν μαζί τους στο σχολείο η Μελωδία και η Λιόνα. Και μπορεί να μη μοιράστηκε τη συνταγή αλλά το τελικό αποτέλεσμα ήταν κάτι από παραπάνω από λαχταριστό.

tiropita

«Μεταμεσονύχτια τυρόπιτα για να πάρουν τα παιδάκια μου στο σχολείο...» σχολίασε η μαμά της Μελωδίας και της Λιόνας, συνεχίζοντας, «Κορίτσια μου να αρχίσουμε να ανταλλάσσουμε ιδέες για σχολικά σνακ; Τι λέτε;», είχε γράψει σε Insta Story.

Αυτή τη φορά η όμορφη παρουσιάστρια έφτιαξε γλυκό. Το ζήτησε άλλωστε η μεγάλη της κόρη και δεν μπορούσε να της αρνηθεί. Μπήκε λοιπόν στην κουζίνα το βράδυ κι έφτιαξε ένα σιροπιαστό μπακλαβά! Ανέβασε μάλιστα φωτογραφίες με το τελικό αποτέλεσμα:

adelina

« Μου λέει η μεγάλου μου κόρη σήμερα: Μανούλα θα μου φτιάξεις μπακλαβά που μ’ αρέσει;
Εννοείται μωρό μου. Αύριο θα τον δεις έτοιμο μόλις ξυπνήσεις…», έγραψε η Αντελίνα Βαρθακούρη σχετικά με το διάλογο που είχε με την κόρη της.

Δεν τον έφτιαξε όμως μόνη της, είχε και βοήθεια. Ποιος ήταν μαζί της στην κουζίνα; Ο σύζυγός της Χάρης Βαραθακούρης!

adelina2

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τι έχει κατά καιρούς μαγειρέψει για την οικογένειά της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved