Χ. Βαρθακούρης: Σκάλισε κολοκύθες με τις κόρες του & μας δείχνει τον τρόπο

Στους ρυθμούς του Halloween και η οικογένεια του Χάρη Βαρθακούρη!

Χ. Βαρθακούρης: Σκάλισε κολοκύθες με τις κόρες του & μας δείχνει τον τρόπο

Με κάθε επισημότητα γιορτάζεται τα τελευταία χρόνια το… αμερικανόφερτο Halloween και στην Ελλάδα.

Η ακαταλαβίστική για τους περισσότερες Έλληνες γιορτή που θυμίζει λίγο από αποκριές έγινε γνωστή από τις ξένες κινηματογραφικές ταινίες και σειρές, αλλά πλέον έχει αρχίσει να γίνεται κι αυτή τμήμα και της ελληνικής εορταστικής κουλτούρας.

Πολλοί διάσημοι και πολλές διάσημες τα τελευταία χρόνια γιορτάζουν το Halloween με τα παιδιά τους και αναρτούν φωτογραφίες είτε από τη διακόσμηση του σπιτιού τους είτε από τις στολές που επιλέγουν τα παιδιά τους να φοράνε στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Ανάμεσα σε αυτούς τους διάσημους γονείς βρίσκεται και ο Χάρης Βαρθακούρης, που φέτος σκάλισε κολοκύθες με τις κόρες του Λιόνα και Μελωδία και δημοσίευσε βίντεο στο Instagram, δείχνοντάς μας και εμάς τον τρόπο να το κάνουμε.

Όπως σχολιάζει σε ένα από τα βίντεο "Δημιουργεί αναμνήσεις στα κορίτσια του".

Στα βίντεο που θα δείτε παρακάτω θα δείτε τα κορίτσια (με τη βοήθεια του μπαμπά Χάρη) να σκαλίζουν τις κολοκύθες τους.

Στο πρώτο βίντεο τα κορίτσια σκαλίζουν την κολοκύθα τουςΣτο δεύτερο βίντεο τα κορίτσια μας δείχνουν πώς πρέπει να είναι η κολοκύθα εσωτερικά όταν την αδειάσετεΣτη συνέχεια με το ειδικό εργαλείο σκαλίζουν τα μάτια και το στόμα (μπορείτε και με ένα μαχαίρι που έχει δοντάκια να το κάνετε εσείς αν δεν έχετε αυτό το μαχαιράκι που έχουν εκείνοι)Όπως βλέπετε τα κορίτσια αφαιρούν τα κομμάτια που έκοψαν...Και ιδού το αποτέλεσμα! Υπέροχη έτσι δεν είναι;Αν δεν έχετε τι να κάνετε το τελευταίο σαββατοκύριακο του Οκτώβρη, βγείτε στο μανάβικο της γειτονιάς σας, αγοράστε μια κολοκύθα και μπείτε και εσείς στο πνεύμα του Halloween.

DPG Network
Δείτε επίσης
© 2012-2022 Mothersblog.gr - All rights reserved