Λευτέρης Πετρούνιας: Δείτε την ανάρτηση που έκανε με τις κόρες του (εικόνες)

Έχετε δει ωραιότερο "about last night";

Λευτέρης Πετρούνιας: Δείτε την ανάρτηση που έκανε με τις κόρες του (εικόνες)

ΟΛευτέρης Πετρούνιας, είχε μια φωτογραφία στο κινητό του από το βράδυ της Τρίτης και χθες, Τετάρτη, αποφάσισε να την αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram σχολιάζοντας: "Έχετε δει πιο ωραίο #aboutlastnight;"

Στη φωτογραφία η Λένια και η Σοφία κάθονται στο τραπεζάκι του σαλονιού και ζωγραφίζουν όσο κοιτούν παράλληλα και κάτι που τους τραβά την προσοχή.

petrounias kores stigmes 2

Η ζωγραφική πρέπει να είναι μια από τις αγαπημένες τους δραστηριότητες, μιας και δεν είναι είναι η πρώτη φορά που ο Ολυμπιονίκης δημοσιεύει φωτογραφία που τις δείχνει να δημιουργούν. Πριν αρκετό καιρό είχε δημοσιεύσει την παρακάτω φωτογραφία σχολιάζοντας με χιούμορ: "Μιλάμε για καλλιτέχνες".

petrounias kores stigmes 1

Ζωγραφική: Μία εξαιρετικά ωφέλιμη δραστηριότητα για τα παιδιά

Τα παιδιά λατρεύουν τη ζωγραφική, ανεξάρτητα από την ηλικία τους. Πριν καν καλά καλά μάθουν να περπατάνε ή να μιλάνε, ένας μαρκαδόρος, μία κόλλα χαρτί και τα ακαθόριστα σχήματα που φτιάχνουν, τα κρατούν απασχολημένα για ώρα.

Τα οφέλη της ζωγραφικής για τα παιδιά είναι πολλά. Ζωγραφίζοντας, ανακαλύπτουν τη χαρά της δημιουργίας, εξασκούν τις λεπτές κινητικές τους δεξιότητες, μαθαίνουν να εκφράζονται και να συγκεντρώνονται. Στη περίπτωση της μικρής Λένιας και της Σοφίας, η ζωγραφική είναι μία ενδιαφέρουσα δραστηριότητα και για τις δύο, παρά τη διαφορά ηλικίας τους, που μπορούν να κάνουν μαζί και να ενισχύσουν το μεταξύ τους δέσιμο.

petrounias kores stigmes 6

Οι κοινές φωτογραφίες των δύο αδελφών

Τα μικρά κορίτσια συχνά εμφανίζονται μαζί στις φωτογραφίες των γονιών τους. Εμείς διαλέξαμε αυτές που μας αρέσουν περισσότερο και σας τις δείχνουμε παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved