Xριστίνα Μπόμπα: Παιδική χαρά το σαλόνι της – Έγινε αγνώριστο για να παίζουν οι δίδυμες

Σε παιδότοπο μετατράπηκε το καθιστικό. Παντού παιχνίδια.

Xριστίνα Μπόμπα: Παιδική χαρά το σαλόνι της – Έγινε αγνώριστο για να παίζουν οι δίδυμες

Μια νέα ανάρτηση με τις δίδυμες να παίζουν στο σαλόνι έκανε χθες η Χριστίνα Μπόμπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μας άφησε άφωνους.

Ο λόγος; Το καθιστικό έχει μετατραπεί σε έναν υπέροχο παιδότοτο, με πολλά παιχνίδια, μαξιλάρια, και προστατευτικά κάγκελα ώστε οι δίδυμες να είναι ασφαλείς.

Μέχρι μίνι μπασκέτα έχουν οι μικρές για να παίζουν. Η μία από τις δίδυμες είναι ξαπλωμένη και προσπαθεί να πιάσει την μπάλα ενώ η αδελφή της, καθιστή, παίζει με ένα παιχνίδι.

Μάλιστα η γνωστή influencer ρώτησε τους ακολούθους της τι πιστεύουν ότι είναι, σπίτι ή παιδική χαρά.

chrismpo didimes sto saloni

Η μετακόμιση και το νέο σπίτι

Η Χριστίνα Μπόμπα με τον Σάκη Τανιμανίδη πρόσφατα μετακόμισαν στο νέο τους σπίτι. Μάλιστα όπως είπε στην εκπομπή «Το Πρωινό», μέσα σε λίγους μήνες άλλαξαν τρία σπίτια.

«Το σπίτι που μέναμε πουλήθηκε όταν ήμουν 9 μηνών έγκυος κι έπρεπε να το αφήσουμε, το καινούριο μας σπίτι, το δικό μας σπίτι δεν ήταν έτοιμο και πήγαμε σε ένα σπίτι των γειτόνων μας για λίγο καιρό που έλειπαν στο εξωτερικό και μας το παραχώρησαν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στο κανούριο τους σπίτι, τα πράγματα των διδύμων είναι παντού: από το δωμάτιό τους μέχρι το καθιστικό. Η όμορφη μαμά μέσα από τις αναρτήσεις της μας έχει δείξει αρκετές φορές τις κόρες της να τρώνε ή να παίζουν στο σπίτι ( όχι μόνο στο τωρινό).

Δείτε αρκετές από αυτές στη gallery που ακολουθεί

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved