Σία Κοσιώνη: Φωτογραφήθηκε αγκαλιά με τον γιο της και έστειλε ένα αισιόδοξο μήνυμα

Η μακροσκελής ανάρτησή της για τη νέα χρονιά!

Σία Κοσιώνη: Φωτογραφήθηκε αγκαλιά με τον γιο της και έστειλε ένα αισιόδοξο μήνυμα

Με μια φωτογραφία που τη δείχνει αγκαλιά με τον γιο της, Δήμο, δημοσίευσε η Σία Κοσιώνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και τη συνόδεψε με ένα αισιόδοξο μήνυμα για το 2022.

"Από μικρή κάθε φορά που ζοριζόμουν ανέβαινα κάπου ψηλά. Είχα τον βράχο μου κοντά στα ραντάρ στην Πεντέλη από όπου χάζευα το αχανες λεκανοπέδιο και τη βοή του, αλλά και το καταφύγιο μου στην ταράτσα, όπου ξάπλωνα στην δροσερή πλάκα και το βλέμμα μου χανόταν στα αστέρια. ", έγραψε και συνέχισε. "Αυτές οι μικρές ιεροτελεστίες που με «μίκραιναν», που με τοποθετούσαν δηλαδή σωστά στο χώρο και στο χρόνο τονίζοντας την ασημαντότητα μου μέσα σε αυτόν, δρούσε πάντα ανακουφιστικά για οτιδήποτε με βάραινε. Έτσι και σήμερα που έπεισα τον γιο μου να ανέβουμε στη ρόδα της Τεχνόπολης. Μόνοι μας σε ένα ολόκληρο μηχάνημα, βγάλαμε για λίγο τις μάσκες, χαζεψαμε από ψηλά την πόλη, τα αυτοκίνητα και τους ανθρώπους που όλοι μαζί αυτές τις μέρες βιώνουμε ακριβώς την ίδια αγωνία και τους ίδιους φόβους και του είπα με μεγάλη αυτοπεποίθηση πως όλα θα πάνε καλά. Κανεις δεν είναι μόνος σε αυτό. Δείτε το από ψηλά. Βοηθάει. Καλή μας χρονιά! #happynewyear #itwillgetbetter".

siakossioni foto me gio 1

Αυτή είναι η πρώτη ανάρτηση που κάνει η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ για το 2022 στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θυμίζοντας μας ότι όλα θα πάνε καλά.

Στη gallery που ακολουθεί υπάρχουν οι λιγοστές αναρτήσεις που έκανε η Σία Κοσιώνη με τον γιο της την περασμένη χρονιά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved