Λευτέρης Πετρούνιας: Η τρυφερή ανάρτηση με την κόρη του κάτω από το δέντρο

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Ολυμπιονίκης με τη μικρή Σοφία και το τρυφερό μήνυμά του.

Λευτέρης Πετρούνιας: Η τρυφερή ανάρτηση με την κόρη του κάτω από το δέντρο

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έχει αδυναμία στις δύο κόρες του και αυτό είναι εμφανές μέσα από τις συχνές αναρτήσεις που κάνει με τα δύο κορίτσια. Μία νέα φωτογραφία, αυτή τη φορά με τη μεγάλη του κόρη, Σοφία, δημοσίευσε χθες ο Ολυμπιονίκης.

Μπαμπάς και κόρη κοιτάζουν ένα παιχνίδι κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και φακός τους απαθανατίζει. Στη λεζάντα κάτω από τη φωτογραφία ο διάσημος μπαμπάς γράφει: "Ο χρόνος πετά, αλλά οι αναμνήσεις διαρκούν για πάντα" και δεν θα μπορούσαμε παρά να συμφωνήσουμε μαζί του.

petrounias kori xristougenna 1

Πώς μπορείτε να δημιουργήσετε όμορφες αναμνήσεις με τα παιδιά τις φετινές γιορτές;

Η περίοδος των γιορτών είναι από τις πιο όμορφες όλου του έτους. Τα παιδιά τις περιμένουν πώς και πώς και όλοι οι γονείς θέλουμε να δημιουργήσουμε όμορφες οικογενειακές αναμνήσεις που θα έχουν ανεκτίμητη αξία για τα παιδιά μεγαλώνοντας.

Πώς μπορείτε να το πετύχετε αυτό; Περνώντας ουσιαστικό χρόνο με την οικογένεια. Απολαύστε και δώστε ουσία στην κάθε στιγμή. Δοκιμάστε καινούριες εμπειρίες, παίξτε, γελάστε. Ετοιμάστε παρέα με τα παιδιά το γιορτινό τραπέζι, μπείτε μαζί στην κουζίνα και φτιάξτε τη βασιλόπιτα και τα άλλα παραδοσιακά γλυκά, δείτε χριστουγεννιάτικες ταινίες και κάντε μαζί ό,τι άλλο σας ευχαριστεί.

Λετυέρης Πετρούνιας: Τα καθημερινά στιγμιότυπα με τις κόρες του

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση περνούν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν με τα παιδιά τους και δημοσιεύουν συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους στο σπίτι αλλά και εκτός. Αυτή περιλαμβάνει παιχνίδι, ζωγραφική, πολλές αγκαλιές και φυσικά βόλτες. Τώρα μάλιστα που η Βασιλική Μιλλουση έχει πολλές πρόβες, μιας και την απολαμβάνουμε μέσα από το DWTS, ο μπαμπάς Λευτέρης, περνά πολύ χρόνο μαζί με τις κόρες του και δεν είναι λίγες οι φορές που κάνουν πρωινό χουζούρι και οι τρεις μαζί.

kori lefteri petrounia 1

Δείτε φωτογραφίες που έχει δημοσιεύει προσφατα το ζευγάρι στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved