Κλέλια Πανταζή: Οι υπέροχες φώτο με τον γιο της μπροστά στο μίνιμαλ δέντρο

Μία σειρά φωτογραφιών δημοσίευσε η εγκυμονούσα με τον γιο της, δείχνοντάς μας παράλληλα την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Κλέλια Πανταζή: Οι υπέροχες φώτο με τον γιο της μπροστά στο μίνιμαλ δέντρο

Την 36η εβδομάδα εγκυμοσύνης της διανύει η Κλέλια Πανταζή, η οποία πολύ σύντομα θα κρατά στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδί της.

Να σας θυμίσουμε ότι τα χαρμόσυνα νέα για την δεύτερη εγκυμοσύνης της είχε ανακοινώσει η ίδια μερικούς μήνες πριν μέσω Instagram. Στην ανάρτησή της, ανακοίνωσε και την παράλληλη εγκυμοσύνη της αδερφής της, Άννη, η οποία έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της στις αρχές του περασμένου μήνα.


https://www.instagram.com/p/CWVgzJPIpHV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σε λιγότερο από έναν μήνα, μαμά για δεύτερη φορά θα γίνει και η ίδια Κλέλια η οποία μέχρι τότε απολαμβάνει την κάθε στιγμή της εγκυμοσύνης της. Η εγκυμονούσα δημοσιεύει υπέροχες φωτογραφίες με την φουσκωμένη της κοιλίτσα, πότε μόνη της και πότε με τον γιο της, Μιχαήλ-Αγγελο, ο οποίος οσονούπω θα αναλάβει αι τον ρόλο του μεγάλου αδερφού.


https://www.instagram.com/p/CVxkZyMIaxz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τρεις νέες φωτογραφίες με τον γιο της δημοσίευσε και χθες η γνωστή Ολυμπιονίκης. Οι φωτογραφίες αυτές είναι τραβηγμένες βράδυ και ειναι άκρως ατμοσφαιρικές, γιορτινές και τρυφερές. Μαμά και γιος ποζάρουν στον φακό μπροστά από ένα μίνιμαλ χριστουγεννιάτικο δέντρο φτιαγμένο από ξύλο και φωτάκια. Τα χαρακτηριστικά προσώπου και γενικά το σώμα της Κλέλια Πανταή δεν φαίνεται καθώς είναι σκιά, φαίνεται όμως η φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Δείτε τις φωτογραφιες στην gallery που ακολουθεί μαζί με ακόμα περισσότερες που έχει δημοσιεύσεη η εγκυμονούσα από την περίοδο της εγκυμοσύνης της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved